Dj_Stay Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Sveiki man ir baigi problema ar IPB ta, tad es uzstaisu topic un pec topic izveidoshanas sak viss forums lagot Un pec 5 min vairs nelago vispar... Man sakuma likas ta ir vaina jaunajam dizainam ko uzstaisju, bet ne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 D,kāds sakars ar ipb tad? Visa vaina noteikti ir tavā hostingā. Otrs variants ir ja tu tajā topikā esi sabāzis visādas reklāmas,tad arī tas varētu foruma gaitu,ielādi paildzināt. Piemēram bieži wos tur gļuko, un ja tev mājslapā ir ielikts wos baneris,tad līdz ar to pašu forums,jeb sākumlapa tev never vaļā tik ātri cik gribētos,jo nevar sazināties ar šo banera adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 nu ed vnk ierakstu burtu un viss uz kadu 1min lago un viss ! Tas ir tikai ka uzstaisa topic, bet pa post viss K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Nu bac neviens nezin kas pa vainu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Domāju tev neviens nepalīdzēs dēļ šo un noteikti vēl esi ko grēkojis,tādiem kā tev vaidzētu pirkstus nocirst. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...amp;hl=hostings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Kads sakars ir ar to ? Pastasti tu man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now