De.Str.oYe.R Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Rakstīju Šo pašu jautājumu pie mūvijmeikinga bet redzu atbildi nesagaidīšu tādēļ iemetīšu jautājumu te pat! Es no demkām savācu screenus un ar videomach tos saliku kopā,bet man katrs skaistais frags vai Lielie mīnusi ir atsevišķi (movie 1, movie 2, movie3, movie 4) utt. Es gribētu zināt kā vinjus var salikt pēc kārtas (ar kādu programmu? ar sony vegas?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Tu pats atbildeji uz savu jautajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Ja esi pilnīgs iesācējs, tad ej windows movie maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Netaisi ar videomach, liec uzreiz iekšā vegasā. Precīzi nepateikšu kā tas bija jādara, jo sen neesmu apmeklējis šo programmu. Jāgaida kāds, kas nesen to lietojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) niggas plz, Tev vajag Virtual Dub!!!! vnk iemet "movie 0001" jpg. uz laika joslas, uzliec vajadzīgos settingus (sound, bittrate etc) pēctam save as AVI. Edited August 29, 2010 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now