anoance Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Man ir reģistrācījas skripts, kas sūta apstiprinājumu uz mailu, bet cik noprotu mans php/webserveris neatbalsta maila izsūtīšanu, varbūt kāds var pateikt ko man darīt lietas labā? man teica ka jālabo ko iekš php.ini - jānorāda no kā sūta mailu, bet tikuntā nestrādā. ja kas man ir lighttpd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Iekš php.ini var norādīt SMTP_* variabļus, taču tas attiecas tikai uz windows. Zem *nix tev nāksies uzstādīt mail serveri vai bliezt mailus caur remote SMTP, šim vari izmantot gatavas klases, piemēram, PHPMailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoance Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 (edited) neizpratu jēgu no tā php mailera. par to SMTP tūlīt paskatīšos. edit: [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = [email protected] cik noprotu tas man nav vajdzīgs? atradu šitādu: ; Define the anonymous ftp password (your email address) ;from="mail@mail" Edited August 30, 2010 by anoance Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 šis neder? http://squirrelmail.org/ atceros uz alhost biaj squirrelmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Es tev teicu, ka SMTP un smtp_port parametri strādā tikai uz windows sistēmām. Ja tavs webserveris griežas uz win, tad raksti iekšā smtp datus un viss bumbās. Ja lieto linux, tad uzstādi mail serveri vai slēdzies pie remote smtp servera. Principā es tikko uzrakstīju tieši to pašu, ko pirmajā postā. DoubleT -> kuru vārdu no šī teksta tu nesaprati? SquirrelMail is a standards-based webmail package written in PHP.SquirrelMail ir pliks webmail klients. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 es jau sīkāk par viņu nelasīju. atceros tikai, ka esmu tādu lietojis. likās, ka tur ir gan klients, gan mailserveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 (edited) Emm neko. ;D Delete post Edited August 30, 2010 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now