Jump to content
GIGN Forum

Samuray


peredasts
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, te eziic. Un nē, šis nav mans accounts, kā mēs to jau noskaidrojām kādu laiku atpakaļ. Tā vai citādi, kādam atkal sākušās grūtās dienas un uz ko tad vēl varētu tādā brīdī atrauties, ja ne uz mani? Iesākumā ar ko tas viss sākās:

24opzma.png

kā rezultātā, kaut ko rakstot no sava main accounta man izmet:

51scix.png

Nu neko, velns ar visu, nav jau pirmā reize, kad kādu laiku iztieku bez rakstīšanas forumā, tomēr ieradums paliek ieradums un lasīt es vienalga turpināju, līdz pamanīju šo eleganto postu:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry497333

Lai arī mani šī konkrētā sūdzība neskar, uzskatīju, ka bans un tā termiņš balansē uz absurda robežas un samuraja attieksme šajā situācijā, ierakstot savu sūdu un aizlockojot topiku, ir nepieņemama, tāpēc nolēmu darīt kaut ko lietas labā, iegāju savā backup accountā, kurš tiek izmantots, ja manu main accountu bez pamatojuma nosuspendo [kā tas ir šajā gadījumā] un uzcepu topiku [jāpiemin, ka jau iepriekš ir bijušas līdzīgas situācijas, kad esmu uzcepis topiku par kādu konkrētu topiku, kurš ticis aizlockots nemaz neiesācies]:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=47462

Kas notiek tālāk? Tikpat ģeniāla atbilde:

http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=497400

un suspends manam backup accountam uz gadu:

30ibxna.png

Samuraj, es saprotu, ka tu esi pilnībā pārliecināts, ka tavs virtuālais krāns stiepjas tālāk par debesīm, bet šajā gadījumā tu viņu mierīgi varēji paturēt iekš sava dibena. Viss, ko tu pēdējā laikā dari forumā, ir ienāc reizi mēnesī un saliec accountus visiem, kas sapostējuši tiesību sadaļā. Tev, tāpat kā man, nebija nekāda sakara ar šo sūdzību, pat bana uzlicējs nepaspēja ierakstīt neko pretī, tad nafig tu locko topiku un nepamatoti apvaino gan sūdzības rakstītāju, gan mani un beigu beigās vēl uzliec suspendu? Jā, warnas un suspendi balstās uz personīgo nepatiku, kāda tev pret mani ir, bet šajā gadījumā pat tas nav pietiekošs iemesls tavai rīcībai.

Link to comment
Share on other sites

Un, tavuprāt, man būtu jāsēž savā stūrītī un jāsamierinās ar notiekošo? Es te, bļeģ, dzīvojos, lasu, rakstu un adminēju jau 5 gadus un, manuprāt, būtu pelnījis kaut nedaudz cieņas [lasīt - normālu atbildi uz manis rakstīto] nevis suspendu katru reizi kā atļaujos pateikt kaut ko, kas sasāpina kāda augstāk stāvošā sirsniņu.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

Nav jēga no public posta, noteikti kāds admins tev ir draugs, paprasi lai noņem warn. Dzīvosi tālāk laimīgi, izskatās, ka no samuray puses nekas nemainīsies.

Offtopic: Micro SD karti nevajag?

Edited by dcsdftw
Link to comment
Share on other sites

atljausos ne pa shaa topika teemu ieposteet, bet par to, ko nolokoja, jo vienam kaa redzams nav izpratnes par bana terminju, lieta taaka, ka kashkji jau saka meklet no sakuma, es sakuma to nenjemu veraa. Kas tur bija mucho ar dogiju? Dogijs admins? taa tu teici? Nu jaa, tam nevar dirst augumaa, redzi kaa sanaak, shoreiz ar savu dirshanu ne tur traapiji, turpmak es tev ieteiktu spelet un lieki muti nevirinaat. Kas tev ar manu speles stilu? Nopirkt var? Var. Tas ka tev tas nepatik man ir vienalga. Tiesa nesaprotu ar ko tev ir problemas, biji mana komanda un ar to botganu tashiiju tiimu, kada stilaa tas notiek ir mazsvariigi.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ja es aizstāvu parastu spēlētāju nevis adminu vai arī man ir savādāks viedoklis nekā citiem, es automātiski esmu idiots?

Mierīgi. Feikniki ir forša lieta, bet visam savas robežas. Jā, botguns ir atļauts, jā, mucho tīri teorētiski uzsāka kašķi:

Es uzrakstu "visi ar botguniem ir bomži", viņš pa mikrafonu iekviecas "ej dirst nahuj, kā gribu tā skraidu"

Vai tā jārunā adminam zem feiknika? Nedomāju, ka 'bomzis', kurš, starp citu, nebija tiešā veidā vērsts uz Epix'u bet uz cilvēku kopumu kā tādu, ir aizskarošāks par pasūtīšanu dirst uz pimpja. Serverī spēlētāji savā starpā fleimo katru roundu ar 3stāvīgiem vārdiem un neviens par to neliekas ne zinis. Man tas viss izskatās pēc konkrētas izprovocēšanas un krāna garināšanas ar gandrīz dienu ilgu banu. Es nesaku, ka mucho nav vainīgs šajā situācijā, tomēr Epix ir tieši tikpat vainīgs as well. Tā vai citādi par 2 teikumiem, kuros pieminēts vārds 'bomzis' uzlikt banu uz 20 stundām? Neskaitāmas reizes esmu redzējis par 'tava māte ir mauka' uzliktus gagus, protams, ja dialogs notiek 2 random spēlētāju starpā, citreiz admins pat vispār nepamana šādas situācijas, interesanti gan cik liels bans tiktu uzlikts, ja kāds kaut ko tādu vērstu uz viņu pusi. Beigu beigās - es attiecīgajā situācijā nebūtu lecis pretī ar 'ej dirst nahuj', vien pabrīdinājis, lai izvēlas izteicienus, ja man tik tiešām sāpētu sirds par attiecīgo izteicienu no spēlētāja puses. Ja viņš nesaprastu, varbūt sekotu gags, atkārtotā gadījumā 1 stunda.

Link to comment
Share on other sites

tieši tāpēc, ka viņš vērsa savu tekstu uz visiem serverī spēlējošajiem spēlētājiem, 16h ir pienācīgs atpūtas brīdis. tā kā nav nekāda noteikta rupjību saraksta, katrs admins var pats nolemt, par kuriem izteicieniem piemērot kādas sankcijas un par kuriem nē. ne jau tagad es vai kāds cits visu dienu sēdēs serverī un pārbaudīs, vai kāds mutes brūķētājs vai čīteris paliks nesodīts. katram adminam pašam ir galva uz pleciem, lai saprastu, ko darīt attiecīgajā situācijā. šajā gadījumā: muti nevarēja pievaldīt - bans pamatots. 16h ir normāls laiks, lai apdomātos, kur šādus vārdus drīkst lietot un kur nē. visiem adminiem tas ir skaidrs, bet redz, tev jātēlo idiņu. es personīgi cenšos vispār izskaust jebkādu pīkstēšanu, kas nav par tēmu.

tā kā tu atzīsti, ka bans ir bijis pelnīts, topikā tik redzu tavu vēlmi kasīties ar mani, par lietām, kuras visiem, izņemot tevi, ir skaidras.

Link to comment
Share on other sites

bija ej dirst nevis ej nahuj dirst, es principa pec negribu iedzilinaties sikumos un skaidroties, jo tam pamulkim tik to vien vajag, ta ka es seit vairak nekomenteshu. Ja cilvekam neaiziet, tad neaizies nekad un tuprina justies laimigs ar saviem gagiem, baniem par savu muti, man tas nekadas grutibas nesagada kadu izlidinat, lai butu normala atmosfera brivaja laika pashaudities.

Link to comment
Share on other sites

Pamuļķim? Kādā sakarā tu mani tagad vēl par pamuļķi sauksi, klaun?

Un par samuraya rīcību es vispār neizteikšos.

Ierakstītu es vai jebkurš cits cilvēks forumā kkādu pliku "tu esi lohs" droši vien tas pats samurays uzliktu ip banu uz gadu.

Te jau runa par attieksmi, neko citu.

Es varu izdzīvot bez cs'a 16h, varu arī 2 gadus izdzīvot, nebūtu viņš mani dirst sūtījis, nebūtu nemaz forumā nācis bazaru taisīt (noņirgtos tikai par adminu, kas rambā ar botgunu un bano uz diennakti par vārdu "bomzis") - tikai vienkārši besī, ka kaut kāds klauns var atļauties kaut ko dirst, nobanot un tad ienākt forumā un ņirgdams izlasīt kā sūdzība ir closed ar iemeslu "tu esi lohs".

P.S. Es tajās ~52h, ko esmu gignā nospēlējis, esmu dabūjis vienu reizi banu(šo te, par to bomzi), ja pareizi atceros 2reizes kiku par "spektošanu" (kur es reāli rakstīju kārtējo demo ar čaļiem, kuri ar wh skraida) - pie aizmukušajiem čīteriem ir, un, precīzi nepateikšu, bet kaut kādus 3 gagus.

Tā ka tavam "Ja cilvekam neaiziet, tad neaizies nekad un tuprina justies laimigs ar saviem gagiem, baniem par savu muti" teikumam jēga ir nulle, un es būtu pateicīgs, lai tu vairāk kaut kādas huiņas nerakstītu.

Edited by mucho
Link to comment
Share on other sites

jā, es nebiju kļūdījies saistībā ar mucho, ieeju serverī, bet viņš joprojām turpina svaidīties ar rupjībām. tai starpā nosaucot mani par geju. tā kā pilnībā pieļauju, ka šis tev nebūs pēdējais bans.

Link to comment
Share on other sites

Tak beidzat kasīties, būtu vienkāršāk tam mucho uzlikt banu uz kādu gadu, jo jēgas nekādas no viņa, ne skills, ne prāts, vnk zhurko un tēlo no sevis mega papu. Viņš pēc katras nāves, kko iesmird čatā, par to kā viņu kāds ir nošarījis un tā tālāk!

P.S. Būtu darījis tieši tā pat kā Epix! Reāli, ja kāds cits man pateikt bomzis vai hvz ko es iespējams uzliktu tikai gag, bet šim ākstam liktu banu uz vairākām dienām, jo tā nav pirmā reize, kad viņš provicē citus!

P.S.S. "tikai vienkārši besī, ka kaut kāds klauns var atļauties kaut ko dirst, nobanot un tad ienākt forumā un ņirgdams izlasīt kā sūdzība ir closed ar iemeslu "tu esi lohs"." Made my day! :DD

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...