resnais9 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Šis ir reāls Dominas rīkots konkurss Ja šo ieteiks visvairāk cilvēku, tad es sarīkošu īstu pikniku saviem 5 draugiem t/c Domina centrālajā laukumā 1.septembrī 18:00 pagaidām man ir 2 vieta, vēl nedaudz vajag līdz 1 vietai! Lūdzu atbalstam un iesakam draugiem! Iesakam šo! http://www.draugiem.lv/say/?pid=81944712 Liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Darīts! Ieteicu! Vēlu veiksmi dabūt to pikniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Čau, es zinu, ka esmu ļoti tuvu pietuvojies sarkanajai līnijai, ar vienu kāju esmu tai pāri, bet tālāk apsolos nekāpt. Mani plāni attiecībā uz šo korumpēto ierīci ir tapšanas stadijā. Bet kā jau katram lielam pro (nu te ķipa ievada runa, lai attaisnotu to, ka tas čalis ir tikpat kruts kā es un drīkst spamot) blablabla, jābrauc uz dominu pierādīt sevi. Es te rakstu tāpēc, ka arī tur būšu, un ar savu viedo klātbūtni izrotāšu šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Ieteicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
resnais9 Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 paldies, tiem kuri ieteica! daudz pietuvojos, taču vajag vēl! Iesakām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 daudz pietuvojos, taču vajag vēl! Iesakām! Done btw kur var redzet tadu kaa topu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
resnais9 Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Šeit ir tops, pašā apakšā, kā redzat vēl nedaudz trūkst. Konkurss notiek līdz 29 augustam, takā viss var mainīties ļoti ātri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Tikai 753? Es ieteicu. Cik ir 1. vietai? Ahh, 780 . Nu, vēlu veiksmi! Edited August 21, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Ieteicu, bet citi tur bija diezgan foršāki par tavējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
resnais9 Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Mēs jau vēl savējo izaicinājuma paņēmām,- pārģērbsimies uz piknika laiku par sievietēm takā iesakām! video moš ielikšu varēs parēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
!FaQ! Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts