Futile Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Kr4!! Man ir pieriebies un es neesu gudrs, spejigs lai uztaisiitu serveri pats!! Buutu ljoti jauki ja kaads vienkaarshi uztaisiitu serveri ar amxbans jaunako versiju TA lai var uzlikt acc normaali Esiet atsauciigi luudzu suutiet pa PM!! pateikshu skype ! Paldies! P.S Taisiiju serveri peec ta GIGN pamaciibas! Edited August 20, 2010 by Futile Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Uztaisоt serveri - lвdз pliku pubu un liec pats pluginus, neviens gatavu nedos, vai arо pзєc no kвda. Amxbans - neviens tev nevar uztaisоt, jo vajadzоgs host, kur viтu uzlikt (vienоgais, ja tu iedosi FTP pieeju, tad tev uztaisоs kвds labdaris). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Laikam tad jau naksies iztikt bez servera, jo taisiit es par jaunu netaisos un ja veel nesanaaks , noshaushos vienkaarsshi! Vienkarshi meginaju uzlikt AMXBANS 601, uzliku saakas problemas ar acc!! Gribeeju izmeginaatvai radas tie zalie burti aughsaa kad nobano! Vecaja versija 5.1 neraadija tos zaljos burtus kad ban!! un neradija consolee: [AMXBANS]bla bla bla [AMXBANS] bla bla bla Edited August 20, 2010 by Futile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Par attiecīgu samaksu salikšu tev visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Un kada veida lai es tev samaksaju?? Un ka lai zinu ka TIESHAM uzataisiisi funkcionejoshu serveri kuram viss iet bez problemaam?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Tev vien atliks man uzticēties, protams, varu sākumā uztaisīt serveri uz sava PC un tu varēsi izmēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Tev kādu serveri vajadzētu ? Pirms div dienām pats priekš sevis taisīju, gan pub, gan war3 serveri Par attiecīgām naudiņām varētu dabut serveri Ja interese kaut kas par maniem serveriem tad jautā pa PM, visu atbildēšu Edited August 20, 2010 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Kopsh kura laika dl hlds un amxmodx maksa naudu , nu bet laikam tikai idioti prasa naudu par to. TL , ja gribi PM'o vinjus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts