Jump to content
GIGN Forum

Peldbaseini Rīgā


cucinjshs
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Ar septembri pārvācos uz Rīgu, un ir vēlme atsākt vidusskolas laikā novārtā pamesto nodarbi - peldēšanu. Meklēju peldbaseinu, kas ir pēc iespējas tuvāk Āgenskalnam un kuram ir saprātīgas cenas par abonēšanu (nu max 30-35ls par 8-10 reizēm mēnesī). Tāpat būtu vēlams, lai būtu pieejams normāla izmēra baseins, t.i., vismaz 25m garš. Pagaidām vienīgais, puslīdz sakarīgais variants, kuru esmu atradis, ir Ķīpsalas peldbaseins, bet, cik nu es zinu, tad Rīgā ir arī lērums visādu fitnes-šmitnes-sporta klubu ar saviem baseiniem, un te nu es ceru uz jūsu palīdzību, varbūt kāds zina kādu man atbilstošu.

:)

Link to comment
Share on other sites

Ziepniekkalnaa ir nesen (kaadi +/-3 gadi ja nemaldos) uzcelts peldbaseins, par cenaam gan nemaaceeshu neko pateikt. Google izmeta ko shaadu, bet pavecs

2008-03-27 07:46, 3 ziņojums no 16

Tak ej uz Ziepniekkalna peldbaseinu. Par ķīpsalas toč lētāks. Arī tas, ka var peldēties veselu stundu. Zinu ka darba dienas vakaros tur 4 Ls maksā

http://www.95vsk.lv/?cat=baseins〈=lv

anyway zvani un intereseejies

Kontakti
Adrese    Vienības gatve 178 k.3, Rīga, LV-1058
Tālrunis    67675017

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

Kādreiz zepa peldbaseinā trenējos katru dienu pie treneres. Celts apmēram 5-6 gadus atpakaļ. Maziņš, 25m, 4 celiņi, vakaros viens celiņš tiks atvēlēts tiem, kas nāk tāpat pluņčāties. Par cenām neko nezinu. Dušas normālas, gardarobes normālas. Blakus treniņzāle (ja gribi kačāties).

Edit:

Ķīpsalā daudz lielāks, 50m, 8 celiņi, daudz dušu, norm gardarobes, sauna.

Ķengaragā arī ir peldbaseins tājā 72 vai kura tā vidusskola. Tur sporta klubs "delfīns" trenējas. Bet nu tur neiesaku peldēt, arī apkārtējā vide nav diez ko laba.

Daugavas sporta nams - 25m, 6 celiņi, viss labā kārtībā, cenas nezinu. Atrodi cenas netā.

Vairāk normālu laikam arī nebūs.

Edited by dcsdftw
Link to comment
Share on other sites

Nav tik traki, tas, ka īsais baseins, tas pofig, man sacensībās īsajā daudz labāk patika peldēt, bet lieta tāda, ka zepā ir tikai 4 celiņi, 3 būs treniņu grupām, viens cilvēkiem, kas pērk abonomentus. Skaiti, ka tur varētu būt kādi 3-8 cilvēki vismaz tajā ceturtajā celiņā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...