Jump to content
GIGN Forum

Bans

Fatal1ty
 Share

Recommended Posts

Guest 118 | MareX

Ir stulbi neatziities , bet veel stulbaak ja tevi paarprot , es demku nostiijos 2 reizes , atziimeeshu ka man nebija taa iespeeja nostiities ar wh paliidziibu, domaajams ka arii manas domas mainiitos , kaut gan kam tur ko mainiities . Fatal1ty jau zinu neilgu tachu pietiekamu laiku, esmu gan pie vinja maajaas seedeejis skatiijies kaa speelee , gan pats klubaa ar vinju kopaa speeleejis, teiksim viena lieta vinja norm ir kompis , par austinjaam pakluseeshu biggrin.gif tur taa pat skaidrs .

Sheit cik skatos ir laika gaitaa izveidojies "negatiivisms" , saku taa jo zinu ka tas viss jau bija saacies ieksh 118 , ja nemaldos tiko paraadiijaas 1.6cs versija ... ar muusu komandas speeleeshanu. Pats personiigi atziishos ka pats nedaudz lietoju wh upset.gif

bet nu just for fun un uz neilgu laiku. Es domaaju ka vismaz 65% speeleetaaju uz GIGN ir lietojushi kaut vai dienu , vai divas, wh ! Tas katraa zinjaa buutu nenoliedzams fakts , pat speeleejot ar wh piekjeeru GIGN adminu lietojam wh thumbsup.gif bet nu tas paliek pie manis !

Izteikshos ka ir bijushi briizhi kad bans no adminu puses ir likts neapdomiigi , eniivei no kljuudaam maacaas !

"Ja vinjsh ir chiitojis ... fuck it .... " atceries ka dziivee ir tikai viena dziiviiba un viens raunds .... restarts nav un nebuus .. ja nu vieniigi esi dievs ... kas protams tu neesi .

Taatad laiks beigt speeleet smile.gif

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

speeleejot ar wh piekjeeru GIGN adminu lietojam wh thumbsup.gif bet nu tas paliek pie manis !

man liekas, ka nav taada sevis cienosha speleetaaja, kursh nebuutu piekjeeris kaadu gign adminu speleejaot ar wh! cool

es piemeeram katru dienu vismaz pa vienam gign adminam piekjeru 4iitojot, protams es to turu lielaa nosleepumaa

Ja vinjsh ir chiitojis ... fuck it .... " atceries ka dziivee ir tikai viena dziiviiba un viens raunds .... restarts nav un nebuus .. ja nu vieniigi esi dievs ... kas protams tu neesi .

Taatad laiks beigt speeleet smile.gif

tas vairs pat nav īsti svarīgi - čītoja viņš vai nē. Pierādīja viņš sevi kā neveselīgu idiotu un ar to ir vairāk kā pietiekami.

end of story

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...