Guest ScreeN^ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 kas jums ar to galvu ir ? kas juu galiigi debiili estat? blin esmu vina siikasi braaleens un es vinam visu laiku seecdeeju blakus un vinam nebija nekaadi 4IITI !!!! es gandriiz apdirsos kaa vish speelee zinu tas bija no riita es pie vina biju palicis pa nakti un es 4ista gandriiz apdirsos kaa vish speeleeja un ja juus domaajayt ka vinam ir 4iiti tad jums kaukas nav es shodien ar vienu vei dzeku skatijaamies to demku un tur vinam bija tikkai 4 5 haljavas un paareejaas bija uz skanju es pats uzlikuy austinjas un klausiijos un tur nekaa nereaala nebijs !!!!! viss bija norm ! blin es 5tak veel vinam seedeeju blakus un skatiijos kaa vish speelee un man maajas ir noka4aata vina demo jo gribeeju paraadiit vinu savaiem draugiem ! baac ja juus domajat ka vinam tur bija wh un cold ja pie tam veel aims tad vispaar kaukkads murgs !!! ko cilveeks var dariit ja vinam iet ? cold tev tak pasham arii ir taadi rezultaati un tad uzreiz 4iiters ? nee! nu tad kapeec fatal1ty nevar buut taads rez un par to vinam bans vispaat ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ScreeN^ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 RED tu esi lohs vienk totaals lohs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 tois Cim Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 tas stāstiņš ar pārgulēšanu ar savu mazo brālēnu ir tizls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 Taps muti piever dalbajobina....un neko vari vairs nemaz nerakstiit...viss sleedziet topic ciet...palieciet savaa AHUJENAA SERVERI un laiziet viens otram dirsu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Taps muti piever dalbajobina....un neko vari vairs nemaz nerakstiit...viss sleedziet topic ciet...palieciet savaa AHUJENAA SERVERI un laiziet viens otram dirsu..... nu atziisties beidzot, ka chiitoji, un mees aiztaisiisim topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 man nav ko atziities....jo es nechiitoju...es jau piedaavaaju Cold ritaa aiziet 1vs1 uzpelet...kaukaa brinumaini neko neatbildeeja !))) muhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 es iisti neiebraucu. kameer vinjsh speeleeja, tu uzliki austinjas, klausijies un redzeeji, kaa vinjsh uz skanju speeleeja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 ne vinsh skatiijas kaa es speleeju., un shodien vinsh skatiijas vel demo....un klausiijas skanas!!! Rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 fatal, gign ir ahujenijs serveris ! bet, ja jau taads pro kaa tu MAN uzlika UUBER serverii lintechaa banu tipo par wh, tad var spriest par tavaam speejaam... visur Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 pielauju domu, ka Heatons arii vareetu ienaakt gign nochiitot, tad pateikt, ka veelaas 1vs1 uzraut ar jebkuru no gign adminiem un uzmini kas notiktu? tu uzmineeji, vinsh uzvareetu tikai tam vairs nebuutu nekaadas noziimes, jo vinsh buutu speleejis ar wh vai pat aim. skilla pieaugums arii labais, ash baisi palika - kaut kas liidziigs aatrgaitas ekspresim, sakumaa kustaas leeni, bet kad uznjem aatrumu, tad vairs nevar aptureet P.S. to demku es nejeedzu atveert, pirms saglabaashanas pielieku galaa .rar bet peec tam atarhiveejot tur neuzradaas dem fails, ai whateva, ja jau vairakums par wh, tad es piebiedrojos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 es tev neliku par wh...es tev liku par to ka tu man besii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) And so do you. Un tev piemīt izcila spēja lūrēt caur dūmiem. Pirmais raunds, kurā visa pasaule netiek uzlaista gaisā, jamam bumba un tunelī pie trepēm, kur caur dūmiem ne sūda nevar redzēt, šis šauj precīzi tur, kur pretinieks. Un kur nu tieksme caur sienām šad tad uzmest aci naidniekam. Edited October 23, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 DuH bija daudz labāks čīteris shitas pubert1ty pilniigi infantiilisks, tik aciimredzami rauj zemas proves 4iteriitis isteniba te vajadzetu diskutet par to vai vinjam bija vel kas bez wh man liekas, ka kautkaads aimbote vareetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 p.s: un fuj1tsy lai visus tos kilus panjemtu uz skanju, tad tur ir jabut mega dargam austinjam un uuber dzirdei. vai tad ja ir ausis kaut vai par kaadi 10 Ls, tad talak visu neierobežo spēle? tā, ja pat kautkāds uuberbethovens klausiitos uz zenhaizeriem daargiem, vinsh nedzirdetu neko vairak un talak kaa puber1ty ar savām tumbiņām. pie tam spēle reāli veca un būtu tikai loģiski taupīt datora resursus un ierobežot visadas ūbersmalkās skaņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja pat kautkāds uuberbethovens klausiitos uz zenhaizeriem daargiem, vinsh nedzirdetu neko vairak un talak kaa puber1ty mjaa... beethovens bija kurls Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 mjaa... beethovens bija kurls ak, pareiz bet viņš jau kļuva kurls tikai vēlāk savā dzīvē, piedzima dzirdīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Speciali slow hand fatality.rar --------- Fatal1ty lai ar ko tu teiktu, tik un ta demka un visas shitas tavas atmazkas smird pec bullshita. Edited October 24, 2005 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest unknowns Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 droshvien baigi suudiiga sajuuta kad tevi piekjer chiitoshanaa plus tev veel ir bijis kkads respekts no citiem sakariigiem pleijeriem (ja jau ir admins lintechaa) tad toch vareetu buut suudiiga sajuuta ka tu esi tik taalu ticis un tevi viena suudainai chiitoshana iegaazh =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 es tev neliku par wh...es tev liku par to ka tu man besii.... vienk. skaisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ok beidzot tiku pie sava datora un noskatjos demo ar ne tik forsham austinjaam kaa fatalijam (tikai 20ls ) un man jau situacija kljuva skaidra pec 2 raundu noskatishanaas... lai nu cik krutas austinjas var buut, tomer solju troksni nevar dzirdet ja pa vidu kads shauj ar kalashu... pastav tikai 2 varianti - WH vai arii kalasham uzlikta cita skanja, (piemeram kaa M4 ar glushaku), ko tik pat labi var nosaukt par chitoshanu... takaa droshi, vari doties spelet citos serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 braucam uz Liepaju? Paraadiisim vinjiem kaa ieguut uguni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Es domāju mēs varētu atstarot saules gaismu ar saviem blingiem vienaa punktā, tādejādi iegūstot uguni, kā senajos romiešu mītos kur Arhimēds svilināja romiešus ar savu milzu spoguli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ScreeN^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 pff es arii skatijos demo bet tur es redzeeju tikkai 3 4 haljavas un nekaa vair4aak vunsh pilniigi norm nospeeleeja un viss !ko veel var dariit ja gign krutie admini nesaprot to !!!man pie dirsas ko juus visi tizlie admini sakat man taasd ir pie ..... es seedeeju vinam blakus un skatiijos visu juus vrat domaat ko gribat bet man ... pats gign ir norm serveris bet admini galiigi garaam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 fatality un tas otrs , juus esat idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts