emys Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 cs speleju ilgi no 5 gadu vecuma. man ira 11 gadu zinu ka acc var dabut no 14 gadu vecuma . man ira bijusi pieredze ar acc__īslaiciga. es gribatu izbanot acc tikai vajadzīgos brižos lai varetu mainit mapi,banot citerus kickot par ping. tas ira vis CERAMS IZDOSIES;) es maz smējos, tikko čilā ieraudzīju šādu pieteikumu accesam, vai nav jauks? diezgan pārliecinoši, īsi un konkrēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 droši vien lielie admini RECekli deva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Latvijas jaunatne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 Cienīgs kandidāts uz dabas grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 cs speleju ilgi no 5 gadu vecuma. Hell yeah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 godiigi sakot neko iisti smiekliigu nesaredzu, peec uzrakstiita var redzeet to, ka aiz monitora seezh 11 gadiigs jaunietis un neko veel nesaprot no taa, taaka.. Viss naaks tak ar laiku ibio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Nesen biju uzmeklejis savu pirmo niku un atradu paris topikus par CS serveru meikosanu at gamez [dot] lv portala. No kauna nezinaju kur likties Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Visiem manliekās ir tādi agrākie topiku par kuriem jākaunās un jalien ar seju zeme! Bet par tēmu: 11gadi, neko vēl no šitām štelēm kārtīgi nesaprot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Ka var bez maksas uztaisiit serveri ar amx? kur man iekachat to amxx instaleru? TA JAU NELAGO NEMAZ KAD ES IEJU SERVERI UZREIZ SAAK LAGOT PINGS LIIDZ 4000 davai kaadu dienu CW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Nebaidies, man tas pats ir ar seniem gign profīliem. Ir tiešām kauns, par to kur var rakstīt tik stūlbi. Pat rakstījis biju ~ šādi "cAv sOODieen ForS lAikS IeS aRA!!!!!!??.." utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Un? Kas te taads TIK smiekligs, lai butu jataisa topiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Neticu, ka viņam ir 11 gadu. Pieredze rāda, ka šādus topikus taisa 15 gadīgi asprāši, kuri cer, ka pateicoties viņu supersmieklīgajam jokam, kāds viņam kaut ko uzliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 varētu ielikt kādu facepalm bildi, bet slinkums meklēt, tevis dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Kads rec ari iedeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Es dotu! Ja esi vazājies, pa jauniem CS projektiem, tad šis nu nepavisam nelikās smieklīgs, ir arī redzēti labāki kadri. Edited August 14, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now