jodelis17 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 sveiki! es veletos uzstaisit kz serveri lai ar draugiem varetu paspelet. nekur nevareju atrasti ka jataisa! tatad es jums gribeju lukt varbut kadam ir zinama kautkur pamaciba ka var uzstaisiti kz serveri. serveri es gribetu tadu kura varetu saglabaties i pec katra sola paldies jau ieprieks. gaidisu atbildi pec iespejas atrak jo jau visu dienu esmu nomocijies un neko neatradis:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Vinu taisa tapat ka visus parejos vienkaris piemet piemeram kz-arg pluginu un vis. Pluginus vari iegut amxmodx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
jodelis17 Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 to es ar zinu bet es namaku atras pluginus un uzlikti vinus ar nemaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Tad tu tiesam slikti orjentejies google vai kur tu mekleji seit pat foruma man liekas ir vairak neka 2 pamacibas kur dabut pluginus ka uzlik linku kur dabut es teu iedevu tapec sac vien meklet ka uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Prieksh kam tev serveris ja tu neko nemaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts