Tenchy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kādu laiku atpakaļ uzrakstiju Cash`am par to ka vēlos mainīt foruma nickneimu, jo visur citur mani pazīst ar niku Orchid. Šis teica lai uzrakstu kādam augstāk stāvošam. Citēju : "no moderiem samuray un tad visi pārējie admini" Tā arī izdariju, uzrakstiju samurajam, bet atbildi nesaņēmu. Liekas kaut kur ap 25 jūliju tas bija. IR tāda lieta iespējama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Pasaki, lai šito kontu tev izdzēš un taisi jaunu kur problēma? Cik es zinu, tad gignā tā nemaina tos displej neimus. Cik zinu ziediņam ir nomainīts un citus nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 neviens tev niku nemainīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...es&id=10139 :DDDD atceros, kad palūdzu, lai man tikai burtiņam lielumu nomaina ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Prieskam mainiit, ja var uztaisiit jaunu akkountu ar tev veelamo niku? Edited August 10, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 ...tikai no sākuma pasaki kāds būs niks jaunajam kontam, lai moderātoriem būtu vieglāk izbanot ar reason: multi-accountings, yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) edit: šim smaidiņam ir nozīme edit2: emys, jā, man bija iepriekš labs garīgais, vairs nē tiešām, būtu labāk nerakstījis Edited August 10, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Neviens tak negrib pazaudēt savu postu skaitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Man arī variet uzlikt pāris zvaigznītes klāt un izmainīt burtu lielumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts