BadAss Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Mjā interesanti TI Karote parādiju tikai to cik pats esi debīls un kāds mīzals esi! Ja gribi vinu sasist tak tad arī pats aizbrauc un sasit nevis raksti lai brauc pie tevis :D:D Tu tak tukšpauris esi :D:D Es pats personīģi tev tur visu uzlauzīšu par šitādu stulbumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Čuvak un Bedēs, visa, kas cilvēcei vēl ir svēts, vārdā, es jūs lūdzu, esiet saprātīgi! Nekad vairs nerakstiet šajā forumā! Es jūs lūdzu, es zemojos jūsu priekšā, bet nerakstiet vairs te nekad, pat tad, kad jums liekas, ka jums ir ko teikt, jo tā nav! Jūs esat dauņi, jūsu aprobežotās prāta spējas rada bezdibeni, kas rauj sevī līdzi arī citus! Ja jūsos ir saglabājusies vēl kripatiņa mīlestības pret pasauli, tad apžēlojaties - izdariet pašnāvību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 yo dawg, i heard you like to put dream in a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 varat vert ciet topiku. nekad neesmu teicis ka es pats protu serverus uzlikt un webu uzstadit! es neuzskatu ka esmu pelnijis tagad kkadus apvainojumus, par to ka neprotu. tema bija pavisam cita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts