betty Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Tātad man interesē varbūt kāds šeit ir studējis/studē vai nu LLU vai Vidzemes Augstskolā. Kādus būtu atsauksmes par viņām? Es tieši eju uz datoriķiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 es piemetīšu savu jautājumu ar. kr4 pagaidām esmu ticis budžetā venstspils augstskolas tūlkos. otra vieta, kur ceru tikt (2 augustā zināšu) vai esmu ticis budžetā austrumu studijās - kr4 vēlos mācīties japāņu valodu. ko jūs domājat? mby kāds zin kādu, kas studējis austrumu programmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Latvijas Anime , otaku forumos ir cilveki kuri stude japanju valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Esmu studējis LLU. Es gan studēju Programmētājos, bet nu datoriķiem ar mums bija kopā daudzas lecijas. Datoriķos nav tik smaga programmēšana kā mums [ doh, Mr. Obvious ] It kā učuki sakarīgi, lekcijas ar nav pārāk grūtas ja seko līdzi laicīgi visu pilda utt. Kojas IT ir vissakarīgākās [ 10. kojas ] Nu ja ir vēl kādi jautājumi droši prasi. ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) nu es domāju iestāties vienīgi lai japāņu valodu iemācītos... doma ir doties uz turieni es nemaz negaidu, ka tur kautko citu arī iemācīs izņemot viņu kultūru un valodu... P.S kā arī mani neinteresē cik stulbi cilvēki tur mācās, bet gan cik gudri ir pasniedzēji.. Edited August 1, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 Vēl viens jautājums - kas ir ar LU datoriķiem? Kā tur ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 droši...bet nu rītdiena ir deadlains...jo otradien man jāpieņem lēmums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Tur ir visjēdzīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) Biju izveidojis topiku , bet negribas celt augšā. Vai kāds zin kko par Transporta Sakaru Institūtu tb. TSI? Edited August 1, 2010 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 rusty par japāņu valodu, arī tajā latviešu animes forumā lasīju, ka tagad nevarot tik labi iemācīties japāņu valodu, jo vairs nav kaut kāda vecā krutā pasniedzēja, kas kādreiz bijusi. Ieteiktu iečekot to forumu, linku gan vairs neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 es jau iečekoju forumu, bet neviens ne suda vel nav atbildejis... nu mby rīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Tik nejauciet LU ar LLU.. LLU nav ne vainas. Apkārtne ar klusa un skaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 draugos ir LU domubiedru grupa, kurā var pajautāt to, ko grib uzzināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) kr4 pagaidām esmu ticis budžetā venstspils augstskolas tūlkos. otra vieta, kur ceru tikt (2 augustā zināšu) vai esmu ticis budžetā austrumu studijās - kr4 vēlos mācīties japāņu valodu. ko jūs domājat? mby kāds zin kādu, kas studējis austrumu programmu? well, tur ir mazāk lekcijas, bet ļoti daudz patstāvīgā darba (cik nu man māsa stāsta, bet nu viņa ļoti daudz mācās un tam pievēršas maksimāli nopietni). Tomēr, perspektīves un algas ir visai patīkamas edit: es runāju par VA Edited August 2, 2010 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 tiku arī āzijas budžetā...tagat pilnībā nevaru izlemt vel kur iet....un rīt jau beidzas ventspils augstskolai iesniegšana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) Biskin nejtaja topika tapec EDIT : Edited August 2, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 (edited) Tātad esmu ticis budžetā Vidzmes Augstskolā programmēšana un LLU datorvadībā - kuru jūs ieteiktu vairāk? EDIT: Jautājums - ViA dod iespēju praksē mācīties ārzemēs - vai LLU ar to sniedz? Edited August 2, 2010 by betty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 VA- Viena no Latvijas labākajām augstskolām. Ja man būtu tāda iespēja tur tikt, tad es ilgi nedomātu un dotos tik vien uz turieni Un programmētāji ir vajadzīgi Tā kā, skrien tik uz VA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Jā kā programmētājs pelnīsi ~k mēnesī un būsi batjka ^^ mauc uz VA. daudzi kas DVDz pabeidz netiek darbā par sisopjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now