tencion Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Sveiki,domāju ka šeit kaut kas tāds izskan pirmo reizi,es gribētu pats ar saviem spēkiem atbloķēt savu ps2,es izmeklēju google,neko lādzīgu neatradu un skatījos gign,nekur nekas tāds nebija rakstīts,zinu ka PlayStation 2 nav nekas īpaš,labāk sakrāj naudu un nopērc xbox 360 vai Ps 3,bet pagaidām man ir ps2 un es gribētu viņu atbloķēt tikai īsti nezinu kā,domāju varbūt kāds no jums to pats ir darījis un varētu mani apgaismot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Faktiski ir jāver PS2 vaļā un, šķiet, pie mātesplates jāpielodē čips, kas tad tev ļaus spēlēt kopētas spēles. Tā kā, ja nav pieredzes lodēšanā, tad labāk nemaz neķeries klāt. Protams, var jau izmantot tā saucamos swap-diskus, kas jāievieto katrreiz pirms spēles palaišanas, bet tā jau vairs nav "atbloķēšana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tencion Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 kur es tādu swap disku varu dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now