Darkknight Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Ludzu kāds var pateikt ka dabūt Jailbreak Dienas... Nu lūdzu kāds uzrakst kas jādara.... lai varu uzreiz uzlikt. Piemeram Today is Hide n seek Next day will be .... Nu vins randoma nemas plzz kads pasaka kur ta var uzlikt .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Palasi so - Spied , varetu but kad atrodi savu problemu, protams ja saproti anglu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkknight Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Strike Tad atrodi to tekstu kur ir rakstits pa tajam dienamm..... un es saprotu angliski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Īstenībā iekš JB Extreme by default ir tikai Simon says un FreeDay, tas, ko tu vēlies, ir mana modifikācija, kuru, protams, nedabūsi, tas tādā gadījumā, ja vēlies izmantot JB Extreme. Protams, ir arī citi JB plugini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkknight Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Nu wot bet es nevaru atrast tos JB pluginus daudzus mekleju... tad pasaka kads kur vinus noladet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Turpat, amxmodx.org Meklē pēc Jailbreak forumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts