Jump to content
GIGN Forum

Sātanistu Bībele Un Mein Kampf


cash^
 Share

Recommended Posts

Kuru edišenu Sātanistu Bībelei un Mein Kampf (Mana Cīņa) labāk iegādāties? Bībebeli tas būtu Anton LaVey oriģināls? Un kura ir vismazāk saķēzītā/labotā Mein Kampf versija?

Vēlos iegādāties Latvijā, tāpēc ebay nepiedāvāt (ja nu galīgi citu variantu nav..) un vēlams nosaukt bodi, kur var nopirkt (pieņemu, ka ne visas grāmatnīcas tirgo). Un varbūt kāds vēl ir redzējis "Turner diaries" written by Andrew MacDonald grāmatnīcās?

Vēlams latviešu valodā, ar angļu valodu gan arī nav nekādas briesmīgās problēmas. Vācu valoda = čau.

Palūgšu postot zinošiem cilvēkiem, nevis +1 postam.

Vakar uzcepu līdzīgu topiku boot forumā, šodien jau pazudis :lol:

Link to comment
Share on other sites

Mein kampf pārdošana, izdošana vai drukāšana LV ir aizliegta- so, nekādā grāmatnīcā tev šo izstrādājumu neredzēt..

Pirms vairākiem gadiem vēl pie igauņiem šamējo varēja nopirkt.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Mein Kampf iegādājos Biedrībā - Latvietis (Brīvības 90?97) Strādā trešdienās no 17-18.. Tur ir vēl interesantas grāmatas, kuras noteikti vajadzētu izlasīt.

Nezinu par kuru Sātana Bībeli tieši tu runā, bet savējo nopirku Valters un Rapa grāmatnīcā, centrā. Iespējams, ka tas ir orģināls, jo viņa bija sadalīta vairākās grāmatās. (Lucifera un citu dēmonu) Beigās arī bija slimi rituāli, bet ievadā rakstītais liecināja par to, ka tas ir domāts tikai un vienīgi izklaidei/laika nosišanai.

Ir vēl vēsturisks romāns "Sātana Bībele", kuru var iegādāties Zvaigznes Apgāda grāmatnīcās, kur stāstīts par zvēriskām slepkavībām, kuras klosterī pastrādāja kaut kāds slims mūks. Un beigās tika atrasta tā viņa grāmata. Autors, ja nemaldos, bija R. Dībells

Man vispār prieks, ka beidzot esi pievērsies kaut kam reāli aptaustāmam, nevis kā citi, kuri samaitātos pikseļos cenšās atrast mūsdienu sabiedrības spoguli... Un vēl pasaki, ka te ir kaut DRUSCIŅ demokrātijas, ja šitādas superīgas grāmatas var atrast tikai tādās pagrīdes organizācijās kā Latvietis, zoodārzā un citos demokrātijas tempļos.

Link to comment
Share on other sites

bReeTz, paldies par info.

Tom., tā drošvien bija šī http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=83251. Es gan nezinu cik tur ir saglabāts no oriģināla.

f4llschmir, grāmatas datorā/izprintētas nepatīk lasīt.

Radiator, es runāju laikam par šo http://en.wikipedia.org/wiki/Satanic_bible. Internetā lasīju pāris citātus no Sātanistu Bībeles un tagad vēlos pārlapot visu grāmatu. Palasot vikipēdiju, šķiet, ka būs īstā. Trešdien aizstaigāšu un apskatīšos ko notiek Brīvības ielā.

Par sātanistu vai neonacistu nekļūšu. Vienkārši vēlos izlasīt minētās grāmatas redzesloka paplašināšanai.

P.S. Zorg, tu labāk domā kā atmest cs, savādāk paliksi bez draudzenes. Cik reizes jau esmu tevi brīdinājis.. Ka es tev saku, uzraus viņa vienreiz ka pa naktīm cs kapā un pizdohen tev būs :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Tas nau mans +1 posts, bet es vēlētos zināt, kādēļ kaut kas tāds ir jālasa? Skola (šaubos)? Cash iestājies sektā (šaubos)? Cash raksta sadzēries (maybe, bet teksts pārāk sakarīgs tā kā šaubos) Interesanta literatūra (tiešām ahujena šaubos)?

So what?

Link to comment
Share on other sites

So what?

Redzi, cilvēkiem interesē arī kaut kas vairāks par dzelteno presi, vai Rozamundes Pilčeres kopotajiem mīlas romāniem.

Sātans kā tāds ir kārtējais reliģiskais izgudrojums ar ko cilvēkiem mālē acis, tad šo grāmatu varētu tikai tā for fun palasīt, kamēr apnīk.

btw. man mājās ir Adolfa Hitlera autobiogrāfija latviešu valodā. Uz lapaspusēm 1000. Pats lasīju un tiku līdz kādai 150.lpp līdz man apnika, jo sākums bija par viņa smago bērnību, tomēr atšķirot saturu, cik noprotu, viss krējums sākās no vidus.

Link to comment
Share on other sites

Jā, btw, sātans ir izdomāts. Sātans bībelē tiek saukts par Luciferu, kas latīņu valodā nozīmē "gaismu nesošs". Kā jau mēs zinām, vecā derība tika sarakstīta senēbreju valodā. Tā ka, paldies romiešiem par lielisko bībeles apdeitu. Kak raz ir ar ko bērnus biedēt.

LAVRX, tā tiešām ir nenormāli interesanta literatūra. Kurā gan vēl grāmatā tu varētu atrast, piemēram, 2500 gadus vecu pamācību skaļruņa izveidē?

Link to comment
Share on other sites

Pirms vairākiem gadiem vēl pie igauņiem šamējo varēja nopirkt.

aizliegta maybe ir bet man pazinas vnk parasta veca maja atrada + vel gramatu (aizmirsu ka sauc) kas LV orginala ir tikai 20 eksemplari zinami saglabajusies ar visiem aprakstiem par nometnem , bildem(no kuram gan tiesam slikti metas ) bet ir ta verts apskatit :thumbsup:

P.s. japiekrit gludinatajam ka sadas gramatas ir diezgan intresanti paskatities taptas ka filmas ka piemeram Rise of evil ,vismaz labak neka skatities filmu ar Staloni kur vins nosauj vesalu armiju dabunot nieka skrambu :lolza:

Edited by blacKnight
Link to comment
Share on other sites

Man ir nenormāls čujs, ka Tu jauc Mein Kampf ar kādu citu grāmatu. Esmu redzējis 50. gadu oriģināliespiedumu. Bildes tur nebija. Tā nav tā grāmata, kur būtu jēga pievienot bildes un aprakstu par koncentrācijas nometnēm.

sorry neskaidri uzrakstiju ... tas bija domats mein kamf un vel viena gramata (kurai aizmirsu nosaukumu ) . :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tādēļ, lai nebūtu tāds tumsonis. Ja domā, ka kaut kādu neordināru grāmatu var lasīt tikai sektas dēļ vai pa pālim, tad ar to labāk nelepoties.

Btw, La Veja Sātana bībelē Sātans vispār neeksistē, lol.

Tās biezās sākums ir pavisam ok, visāda interesanta informācija par bērn/jaunību atklājās.

Ā, po ģelu... tā mūsu grāmatnīcās nopērkamā latviski tulkotā Sātana bībele ir pavisam ok. Es par tulkojumu īpaši nesūdzos.

Ar Mein Kampf būs grūtāk, vieglāk būs atrast netā un izprintēt.

Link to comment
Share on other sites

LAVRx, saņemies. No tevis tādu postu negaidīju. Tā kā interesējos par Otro Pasaules karu un, it īpaši, par nacistisko Vāciju, tad Hitlera Mein Kampf, manuprāt, ir must read gabals. Sātanistu Bībeli vēlos izlasīt, tāpēc, ka paķēra tie pāris citāti.

Bībeli pameklēšu grāmatnīcās, Manu Cīņu sākumā iečekošu tajā biedrībā. Tuvākajās dienās nesanāks laiks, tāpēc atlikšu to visu uz nākamo nedēļu.

gludais, es labprāt par pāris aliņiem aizņemtos izlasīt Hitlera autobiogrāfiju.

Grāmatas lasīt ir forši. Pašam pat kauns sametās cik reti kādu izlasu.

Link to comment
Share on other sites

Man ir tā Mein Kampf, ko var nopirkt Xnet veikalā. Pirku pirms gadiem 6 par 5 LVL no čiksas, kas bija tajā partijā Nacionālā spēka savienība vai kaut kā tā, tā kā varbūt tā ir tā pati, ko izdod tā biedrība.

Ja Tev vajag es Tev varu viņu iedot. Nav jau gluži tā, ka man patīk viņu pirms gulētiešanas pārlasīt. Pēc pusgada paprasīšu atpakaļ.

Edited by Cereza
Link to comment
Share on other sites

samuray , Riga ir sinagoga. Tur var raviniem uzprasit vai ir kopetajs variants ka gramata.

Update: tevs teica ka pie viniem to bibeli var dabut. Protams kontents bus originals.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...