griffin Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Tātad, kad spēlēju cs man dators uzskarās, kā kuru reizi, citreiz pēc 10 citreiz pēc 40 minūtēm. vienkārši uzskarās un slēdzas laukā, vai vienkārši pazūd ekrāns. Parādās uz ekrāna analog saving power. bet kad sēžu netā nekā tam līdzīga nav. kur varētu būt problēma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nu kas par ieradumu? Ja gribi lai palīdz? norādi kas tev par dzelžiem un kas par windowsu. Visu kompi ieskaitot māti un PSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Microsoft Windows XP Professional, version 2002 service pack 3 Intel ? Pentium? 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz, 768 MB of RAM Vel ko vajag? un ja vajag, sakiet kur apskatīt viņu ! Edited July 21, 2010 by BriGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Start => Run => dxdiag Tur paskaties savu video-karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Visticamāk pārkaršana vai barokļa nespēja noturēt sistēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Baroklis pārsvarā atslēdz videokarti nevis restartē kompi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 (edited) name -Nvidia GeForce 6600 GT total memory 128.0 mb curent display mode 1280 x 1024 32 bit 60hz Edited July 21, 2010 by BriGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ja agrāk ar tādu pašu konfigu viis bija ok, tad ir daži varianti. Tālāk rakstīšu krieviski jo man tā vieglāk. Захожиш в Control Panel - ищёш System - right mouse-click - advanced - virtual memory - увеличиваеш обём виратуальной памяти до пределов скажем в 4 гигабайта, если свободное место позволяет. Потом - идёш в процессы - CTRL + ALT + DEL - processes - и вырубаеш процессы которые тебе кажутся не нужными (не трогаеш процессы которые помечены тэгом SYSTEM, а только твои username) Вариант три - заходиш в БИОС - при загрузке компа тыкаеш DEL до тех пор пока не показывается синий экран. Там в зависимомти от версии БИОСа ищеш System Halt или что-нибудь в этом роде, грубо говоря там должно быть написано System Shutdown On Errors и отключаеш эту функцию вариант 4 - сносиш к чёрту Counter Strike, чистиш от него Registry (start - run - regedit) и там ищещ папку каунтер страйка - сносиш её тоже - ставиш КС по новой Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 3 variantu nevaru realizeet. ieeju Pc healt status un taalak nezinu ko darit nav nekas tur pa erorriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Tam bij jābūt standart CMOS features vai Advanced CMOS features Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 a nu laikam atradu bij jauzliek no errors ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Uzliku no error, bet nekas nemainās. iegāju cs paspēlēju 15 min un uzskarās, un pc izslēdzās, laikam 4 variantu nav jēgas meiģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Citās spēlēs kkas tamlīdzīgs ir? Un vēl - kas tev par antivīrusu un cik sen bija uzinstalēts windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 pārstartēja pirms 2 mēnešiem. antivīrus nod32 citām spēlēm tā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ir jau arī prastie vīruseļi kas šitā darās! Pats biju pasen tādu noķēris. Iesēdies sistēmas failos tā, ka triperrrris mazkačkas vecenēm starp kājām. Negribēju ņemties uz uzmetu pa jaunam windowsu. Ja ne tas, tad karstums, jo šogad dzirdēts daudz par to ka kompīši neturot šito svelmi. Ja sen nav tīrīts case, atrodas slikti ventilētā telpā, kur pa dienu saule spīd, tad var būt pašvaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Bet man tas tikai spēlējot cs takā nevarētu būt pārkaršana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Tad jau kāds vīruselis Neesi nesen kkādus sazin vai custom skinus licis, rezolūcijas ļevās licis, kko ar vkarti pisies? Mēģinājis to clockot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Da fig vinju zin ko esmu darijis, laikam atkal naaksies skirties no 25 ls lai parinsteletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) lai parinsteletu. Kas tev tas par čali kas 25 latus prasa par pārinstalēšanu? No kuras puses esi? Es par 2 aukstiem aliņiem to izdarītu! edit - bet nesteidzies vel kompīti nekur nest, moš boring kaut ko izštukos! Pats nemāku teikt, ja netieku aptaustīt tavu kasti! Edited July 21, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Es uz veikalu nesu, man tur nekas nav jadara, aiznesu un pēc dienas eju jau pakaļ. Esmu no Jelgavas, bet nu ja tu kkur blakus dzīvo tad jā protams varu aizbraukt. Bet nu, lai tur nekas pēc tam man nav jādara ar visu antivīrusu, draiveriem u.c. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nesanāks. esmu no cēsīm. Tev ite čaļi veikalā licenzes ar pērk visam, ka tik sālīti? Uzmet jau kaut kādu Avast AV un pēdējos draiverus jau nav grūti. pus stundas darbs! Tev kāds čoms nav kas iemāca kā to izdarīt? Ar laiku naudiņu ietaupīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Da ir te draugi kad piedāvā, bet nu nezinu.. ! Jāpērk vsp jauns dators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Jāpērk vsp jauns dators nav nekas grūts! Bez mazvai tā ka kkādu progu instalēt. Next next next. Ja runa par xp un uz augšu! ar particijām sākumā varētu apmūlst, bet nu izlasi visu kas tur rakstīts un tad jau viegli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Parakņājos pa internetu un sapratu ka vaina ir videokartē. Vieglākais - paņem pie drauga videokarti un iztestēt ar citu kas nav 6600GT PS: ja vajag pārinstalēt kompi - varu uztaisīt tutorialu āmuriem... Divi varianti - vai nu flash vai CD variantu. Edited July 21, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now