Jump to content
GIGN Forum

Xvm


Recommended Posts

vitāli svarīgas, lai serverī uzturētu kārtību vai savarītu nenormālus sūdus u.t.t. Uzraksti kādu argumentu arī. Tad arī varbūt sapratīšu. Izskaties pēc tāda, kurš saka, ka 2x2=5 tikai tādēļ, lai nebūtu 4. Vienkārši izskaidro, šo komandu unikalitāti.

Turklāt, kāds tieši ir pamatojums tam, lai es nedrīkstētu rakstīt forumā? Tīri tas, ka man ir cits viedoklis, kuru kaut kā spēju pamatot, atšķirībā no daža laba vecāka pidiņa?

Tapēc ka šīs komandas tiek izmantotas savu vēlmju izpildīšanai. Pierādi, ka tiec ar standarta paku galā, un tiksi arī pie šīm komandām. Neesmu manījis problēmas saistībā ar šo flagu iegūšanu tiem adminiem, kas sevi ir parādījuši nopietnā laika sprīdī.

pikaso nav te nekādas autoritāšu sistēmas. Es izsaku savu subjektīvo viedokli. To varat vai nu pieņemt vai nepieņemt. Man personīgi tas maz satrauks. Vienīgais kas man nepatīk, ka sāk dalīt pravas pa labi un pa kreisi puikas, kam šeit vēl nekas nav skaidrs. Vecie biedri saķertu galvas un teiktu: wtf?

bai ze vei: kapēc topiks nav ciet un fragn uzlikts vote ? :D

Edited by fuj1tsy
Link to comment
Share on other sites

:D

Пока что не поставили vote, ибо всем нравиться читать что тут происходит.) Поэтому не закрывают , пока все не наговорятся. Скоро можно будет этот топик в "SPAM" закидывать и там продолжать :beer::D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...