fuj1tsy Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) vitāli svarīgas, lai serverī uzturētu kārtību vai savarītu nenormālus sūdus u.t.t. Uzraksti kādu argumentu arī. Tad arī varbūt sapratīšu. Izskaties pēc tāda, kurš saka, ka 2x2=5 tikai tādēļ, lai nebūtu 4. Vienkārši izskaidro, šo komandu unikalitāti. Turklāt, kāds tieši ir pamatojums tam, lai es nedrīkstētu rakstīt forumā? Tīri tas, ka man ir cits viedoklis, kuru kaut kā spēju pamatot, atšķirībā no daža laba vecāka pidiņa? Tapēc ka šīs komandas tiek izmantotas savu vēlmju izpildīšanai. Pierādi, ka tiec ar standarta paku galā, un tiksi arī pie šīm komandām. Neesmu manījis problēmas saistībā ar šo flagu iegūšanu tiem adminiem, kas sevi ir parādījuši nopietnā laika sprīdī. pikaso nav te nekādas autoritāšu sistēmas. Es izsaku savu subjektīvo viedokli. To varat vai nu pieņemt vai nepieņemt. Man personīgi tas maz satrauks. Vienīgais kas man nepatīk, ka sāk dalīt pravas pa labi un pa kreisi puikas, kam šeit vēl nekas nav skaidrs. Vecie biedri saķertu galvas un teiktu: wtf? bai ze vei: kapēc topiks nav ciet un fragn uzlikts vote ? Edited July 10, 2010 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Пока что не поставили vote, ибо всем нравиться читать что тут происходит.) Поэтому не закрывают , пока все не наговорятся. Скоро можно будет этот топик в "SPAM" закидывать и там продолжать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) ANTI. Edited July 10, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Uzliks to voti tev neredzu iemeslu lai neliktu, jo cilvēki izsakās pozitīvi par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 :DDDDDDD prosto chels raskta anti, jo es vinjam anti uzrakstiju . ) + nav nav admins + bez pamata. Pasham smiekligi nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Nu par fragn var teikt ka skillots chalis ar galvu uz pleciem un saubos ka savaris sudus ar voti <C> Plikais Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Где мой вотемап? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts