CasyMan Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Es ar draugu veidoju counter-strike 1.6 video. Esmu meiģinājis .dem (demo) failus konvertēt par video ar free FRAPS programmu, bet diemžēl video faili nesanāk pārāk labi kā gribētos - karās, sliktas grafikas, tiek izlaists labākais u.c. Vai var kāds ieteikt labāku programmu kas būtu par brīvu? P.S. Man ir Sony Vegas Pro 9.0, varbūt kāds zina, kā caur to varētu? P.S.S. Domāju ka šis jautājums jau ir bijis apspriests, bet diemžēl es esmu pārāk slinks, lai meklētu atbildi visā šajā virknē... (atvainojiet) Paldies! Jūsu CasyMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 link un movie tutorial lasi. Tur arī norādītas visas vajadzīgās programmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) 1) FRAPS IR SŪDS (caps lock speciāli) 2) izmanto veco labo hltv recorder`u 3) kkādā mapē pie cs, atradīsi varen lielu kaudzi ar jpg. (vai citām) bildēm. 4) novelc un atver virtual dub !!! 5) met tur iekšā bildi ar beigām 0000. 6) compress ar xvid encoderu, skaņu arī compress ~56bitrate 7) save as AVI. 8) SONY VEGAS IZMANTO TIKAI PRIEKŠ APSTRĀDES! (caps lock off) vari skatīties entos tutorials caur joutubi (pats taisu un daudzmaz saprotu kā lietas jādara ) Edited June 30, 2010 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now