AmE Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Cik man zināms, gignā ir pietiekami daudz cilvēku, kuri ir nopirkuši šo spēli. Vajadzētu kādu dien savākties un uzspēlēt kopā. Varētu pierakstīties tie, kuriem ir interese, un datums, kad var uzspēlēt. PS. varu aizsūtīt vienu invaitu, kurš ir derīgs bik mazāk par mēnesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Neatteiktos uzspēlēt, bet šobrīd sēžu uz LMT modema Kad būs normāls nets - nezinu. Steam nick: agnis_89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Nu es šobrīd spēlēju uz extra low grafiku jauns dators pēc kādām 20 dienām būs :/ Bet man nav nekas pret low grafiku, var paciest. Galvenais - ir jāuzspēlē Umm, pievienoju. Gribēju aizsūtīt invaitu, bet skatos, ka pašam spēle ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Nu, mēs jau esam vairāk kā 6 spēlētāji - katru vakaru kas spēlē šo spēli. Un tagad nāk klāt jauniņie, būtu forši, ja kāds mācētu uztaisīt vairāk kā 6player serveri un tad varētu iet spēlēt. Ar jums arī varu uzspēlēt, es jau esmu iesācējs enivei... XD2 https://steamcommunity.com/id/endijsdzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Kad būs zināms datums un laiks, varēšu teikt Jā vai Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Katru dienu vakarā... Labais, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Man jau patiktos vairāk šonedēl daba dienās līdz pieciem jo esmu pie darba datora, which kick ass. Bet saprotu, ka tāda iespēja ir reāli 1 pret 16 un es piedāvāju 23. jūliju aj, atkrīt, bbp notiek tad, aizmirsu. lol Edited June 29, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 arī uzspēlētu, ja guest pass tik ilgi būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Man arī ir šis gāmis, tik vienam pašam garlaicīgi spēlēt.. http://steamcommunity.com/id/Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 http://steamcommunity.com/id/Lihs nē tev nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ops.. neīstais acconts, šajā es esmu vienmēr iekšā , bet tā spēlēju caur citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 mazs offtopiks: wow, tev gan kāds palīdzējis visus TF2 achievmentus dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Offtopika turpinājums: Man bija nozagts un kad dabūju atpakaļ bija jau visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now