LAVRx Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Nu jau kādu laiciņu atpakaļ iegādājos GTA IV: EFLC, sķumā man bija problēma ar melnām tekstūrām ar kuru es tā arī netiku galā, bet hren viņu zin tagad tekstūras šancē normāli. Beidzot kad var uzspēlēt, tad man bļe nekas neseivojas. Atceros GTA IV bija tā rockstar social club huiņa kas glabāja spēli, bet šeit ielogojoties savā RSC huiņā man tāpat nekas neglabājās. Rockstar pimpauši no supporta arī neliekas traucēti ar manu e-mailu. Man interesē kā tie kas @ steam iegādājušies šo spēli dabūn gatavu, ka viņa seivojās. P.S. Rockstar EJ NAXUJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 vaitad ingame windows live nebija obligaati jaabuut ielogotam? es gan neatceros kaa bija uz GTA IV, bet dirt2 viennoziimiigi jaabuut ieksh ingame windows live online, savaadaak visu laiku saaksi no jauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Tur arī esmu ielogojies un tāpat nekas nenotiek. Es atceros, ka vien no tām Games For Window Live vai RGSC, vai pat abi kopā bija vajadzīgi lai seivotos, bet šajā gadījumā rockstar atkal kaut kādu mega gudru sūdu izdomājuši, lai būtu jāčakarējas. Man tāda smaga aizdoma, ka problēma saistīta ar to, ka man atsevišķi pirktas gan GTA IV, gan GTA IV EFLC. Slēdzot iekšā caur RGSC, man ieslēdzas GTA IV, tur tipa var izvēlēties starp GTA IV un GTA IV EFLC, bet kad paņem GTA IV EFCL, izmetās Games For Windows Live un liek spēli pirkt lai palaistu. Bļe bullshits kaut kāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Var slēgt ciet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Kas tad bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Es pat īsti nezinu, kas palīdzēja. Save game mapes dzēšana, vai GFWL pārinstelēšana. Vēl kaut ko darīju, bet beigu beigās man sāka seivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now