ZnT Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Es novilku kādu spēli, bet viņa man neiet! Spēles nevajag novilkt, bet nopirkt, tad arī viss ies! Jā , saprotu šo lietu , bet nu tāpat pajautāšu par TF2.. Tātad vai TF2 var spēlēt bez steama? Jo negribu pirkt. Ja viņu var spēlēt bez steama , tad lūdzu palīdziet. Un iemetat linku , kur var nokačāt non steamu Pie drauga paspēlēju un iepatikās Gribās bez steama uzspēlēt , jo nezinu , cik ilgi tas prieks , man patiks! Edited June 27, 2010 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 KSO failu sadaļa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Un Jūsu TF2 serverī var spēlēt nonsteameri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Nē, paldies dievam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts