kre4ko Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Problēma sekojoša: Ja spiežu "space", nospiežas "NumLock", ja spiežu Ctrl, nospiežas "shift". Problēma sākās pēkšņi, bet pārējā daļa no pogām strādā normāli. Meklēju draiverus priekš HP KEYBOARD RT7H10, bet nekā neatradu (LINKS UZ REZULTĀTU). Pašlaik rakstu ar kaut kādu tastatūru, kurai jāpieliek dafiga ņūtoni, lai vispār kādu burtu uzrakstītu, bet visas pogas strādā, taču būtu forši ja kāds palīdzētu risināt šo problēmu, jo pie iepriekšējās kalvieratūras jau sen biju pieradis un pie šitā mēsla ar ko es tagad rakstu par ātrrakstību var aizmirst . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 iztīri klaviatūru no visām drazām un viss ies, man tas pats bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kre4ko Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Jau mēģināju. Tur kaut kāda cita problēma, jo divas pogas vienā momentā tāpat vien no drazām es šaubs, ka varētu sačakarēties. Es vēl saprastu ja pogas jauktos blakus, bet ne jau tastatūras pavisam otrajā pusē. Varbūt kāds nezin kaut ko saistībā ar bindiem iekš windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Varbūt kāds nezin kaut ko saistībā ar bindiem iekš windows? Tu pameegjinaaji piesleegt klavietuuru pie cita kompja??? Vai arii citu pie sava kompja, tad parliecinasies vismaz par bindiem (Ja vispar kaut kas tads ir) Edited June 27, 2010 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kre4ko Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Jā. Pašlaik rakstu ar citu tastatūru, kura ir totāls grausts. Lieta tāda, ka es pats gribu uzlikt citus bindus, jo nafig man vajag t NumLock. Iztieku bez tā. Galvenais man vajag space un contrl. Bez contrl iet čābīgi iekš 1.6, bet iekš teksta dkumentiem bez space neiztikt, taču rakstot ar šo klavieratūru sanāk 5x lēnāk un pirkt jaunu negribas, jo kā jau zinam izmēri visām klavieratūrām nav vienādi. EDIT: Varam taisīt ciet šo tēmu. Problēma bija daudz vienkāršāka nekā izskatījās. Vajadzēja tikai pamatīgi iztīrīt viņu- netīrumi pie shēmas bija ielauzušies ! P.S Paldies tiem, kas centās palīdzēt . W00zY'am galu galā bija taisnība. Edited June 29, 2010 by kre4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now