JEW/JITSU Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 pēc \sitā visa tek nekāda spēlēšana ... būs tāpa kā cs16 kubiki jašauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Congo Cash Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Paldies, noderiigs info, vari pateikt tika ika uzlikt lai sprayus raada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd, šīs ir komandas, kuras jebkuram geimerim vaidzētu pievienot saviem fps shortcutiem, tie nodrošina peli bez paātrinājuma, un mainot peles ne pie ka nav japierod, vai pie sveša pc nebūs jāpierod pie sveša paatrinājuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Congo Cash Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 kaads zin kaa uzlikt lai raada sprayus?! shinii cfg nereada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 kaads zin kaa uzlikt lai raada sprayus?! shinii cfg nereada Nezinu gan kas tev par cfg un kāds bija gignam jau esmu aizmirsis, bet vari mēģināt ieraksti konsulē: r_decal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rinky Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Man jau tapat nekas ipashi nelagoja, bet tagad pec taviem configiem ir vel labak CEPUMS TEV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 negribu jaunu topiku, tapec rakstu te. Es uztaisīju savu configu, viss ir čotka, bet viena lieta - Kas jāraksta konsole, lai asinis redzētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 negribu jaunu topiku, tapec rakstu te. Es uztaisīju savu configu, viss ir čotka, bet viena lieta - Kas jāraksta konsole, lai asinis redzētu? r_decal_cullsize "0" mp_decals "50" or more r_decals "50" or more violence_ablood "1" violence_agibs "1" violence_hblood "1 violence_hgibs "1" Kāds nezin kā uzlikt max brightness caur konsuli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviestazis Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Hello vīri! Varat pavēstīt uz cik ilgu laiku bano serveris par TK! Es vispār nesaprotu, kāpēc man kautkas tāds tika iedots, jo reāli tajā rounda, max 2-3 reizes trāpīju svojakam, un tas bija kārtīgas šaudīšanās laikā. Pagajušas jau 40-50 min un kā nevaru spēlēt tā nevaru! Tāpēc radās jautājums uz cik ilgu laiku esmu izpelnījies un vai mums nevajadzētu samazinat šo banu, jo redz, es playeris, kurš ikdiena nešauj savējos, nevaru izturēt tik ilgu banu, nēsmu atkarīgs no CSS, vnk liekas nepamatoti ilgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Hello vīri! Varat pavēstīt uz cik ilgu laiku bano serveris par TK! Es vispār nesaprotu, kāpēc man kautkas tāds tika iedots, jo reāli tajā rounda, max 2-3 reizes trāpīju svojakam, un tas bija kārtīgas šaudīšanās laikā. Pagajušas jau 40-50 min un kā nevaru spēlēt tā nevaru! Tāpēc radās jautājums uz cik ilgu laiku esmu izpelnījies un vai mums nevajadzētu samazinat šo banu, jo redz, es playeris, kurš ikdiena nešauj savējos, nevaru izturēt tik ilgu banu, nēsmu atkarīgs no CSS, vnk liekas nepamatoti ilgs! bans liekas ilgs tapēc ka tev ir atkarība no css Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeUeR. Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) bans liekas ilgs tapēc ka tev ir atkarība no css Da labi vecīt, ir nedēļas, kad man nevelk spēlēt CSS'u vispār :D ā sviestazis vairāk neuzpeldēs nekur, jo sviestāzis biju es, bet tākā mans īstais niks ir HeUeR, tad pāreju uz to, un serverī mani jau zinat ar nTEK HeUeR Atbano mani lūdzu ja vari, šādas lietas nenotiek katru dienu, un tagad vispār tas bija tik nejauši, ka biju pārsteigts ...... Edited January 31, 2013 by HeUeR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Da labi vecīt, ir nedēļas, kad man nevelk spēlēt CSS'u vispār :D ā sviestazis vairāk neuzpeldēs nekur, jo sviestāzis biju es, bet tākā mans īstais niks ir HeUeR, tad pāreju uz to, un serverī mani jau zinat ar nTEK HeUeR Atbano mani lūdzu ja vari, šādas lietas nenotiek katru dienu, un tagad vispār tas bija tik nejauši, ka biju pārsteigts ...... bans pazudīs pēc pāris stundām, vismaz man tā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilly777 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Paldies par config uzreiz mans low pc var atpusties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilly777 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 configs ir labs bet testejot šo dienu šo konkreto konfigu ir dažas problēmas. 1)kads runaju pa mic charkst un apkartejie neko nedzird 2)neparādās spray 3)neparādās līķi(tas tā...) tātad kā to salabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeUeR. Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) configs ir labs bet testejot šo dienu šo konkreto konfigu ir dažas problēmas. 1)kads runaju pa mic charkst un apkartejie neko nedzird 2)neparādās spray 3)neparādās līķi(tas tā...) tātad kā to salabot? Nu kā jau es tev serverī vairākas reizes teicu, cfg taisīts priekš mega draņķīgiem pc, so visi tie sudi kas ed pc ir nonjemti! Silti iesaku fiksi ielist google.lv un atradīsi daudz ātrāk kā tev atbildēs te! Vismaz es tā izdarīju, lai saliktu, ko man vaig! Edited February 17, 2013 by HeUeR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 configs ir labs bet testejot šo dienu šo konkreto konfigu ir dažas problēmas. 1)kads runaju pa mic charkst un apkartejie neko nedzird 2)neparādās spray 3)neparādās līķi(tas tā...) tātad kā to salabot? Lai rādītu spray, pamēģini šos visus ierakstīt configā r_spray_lifetime "1" r_decals "4000" mp_decals "4000" r_decal_cullsize "0" r_drawmodeldecals "1" r_decalstaticprops "1" r_drawbatchdecals "1" r_maxmodeldecal "4000" Līķus lai rādītu cl_ragdoll_physics_enable "1" Par mic gan nezināšu, un maz ticams, ka tas ir configa dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenkee Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Vai varat padalīties ar Configu , kas padara merķīti tumšāku un mapi arī , jo ir tik ļoti gaišs viss , un ar gammu jau mēģināju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Vai varat padalīties ar Configu , kas padara merķīti tumšāku un mapi arī , jo ir tik ļoti gaišs viss , un ar gammu jau mēģināju ! mat_monitorgamma 2.2 ja nepalīdz, ieej monitora menu, uzliec brightness un contrast mazāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Isi un konkreti. Vai ir iespejams samazinat to sasodito miglu/smogu ? Regards Link to comment Share on other sites More sharing options...
guin Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Isi un konkreti. Vai ir iespejams samazinat to sasodito miglu/smogu ? Regards mat_dxlevel 70/80/90/95, jo mazāks, jo mazāk migla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now