psihologs Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Hei ! ir tada lieta , kad manai pelei mouse1 ir sačakarēts un man viņa tagad 4x grūtāk spiežas. Ir Rīgā kāda vieta kurā varētu sataisit kaut ko šādu? Ja kāds zina tad iedodiet arī adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
njasa Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Kada tev pele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nu pamegini pats tak, nav tur nekada kodolfizika... man piemeram vispar nestradaja mouse1, es attaisiju peli un secinaju ka tur mazs metalinjs ir parluzis... nu tad to mazo metalinju es no mouse5 vai mouse 6 (nekad muza tas pogas neizmantoju) nocelu un ieliku uz mouse1... protams tas man prasiija nedaudz vairak ka 1h, jo detaljas tur ir ljoti siikas un man pirksti nav tie smalkaakie, bet tiku galaa un viss smuki stradaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Man pelei uz maziņa klucīšā, kas spiež peles bogu bija tāds pusaplis izdilis, ja to aiztaisīja, tad atkal viss spiedās kā vajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihologs Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 razer diamondback 3g Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 chalit tad darit kaa teicu, jo man tiesi tada pat pele... vidrizakais tev tur tas mazais metalinjs ir ieplisis un vinjs neatspiez pogu atpakalj lidz galam... nu tur tikt gala nav gruti, viss mehanisms ir loti elementars, tik jasaprot kas ir beiigts un janomaina! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now