tomass23 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Kas ir sis par adminu SaS^MAN ?? Uzliek man banu par Wh , es nekad nesmu CHitojis mans nick Tom1k34. Veletos lai sis bans tiktu anulets!!Ka ta var uz labu laimi likt banu ?? PAt laiks nav naraadits lidz bana nonjemsanaj?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Man ir bans, bet tas tika uzlikts nepamatoti Tev ir 30 dienas, lai pierādītu savu nevainību, izveidojot sūdzību, kura satur tekstu no konsoles ar bana informāciju kā arī ar linku uz demo failu ar konkrēto brīdi, kur norāvi banu. Demo faili ir pieejami iekš demo failu arhīva un parādās pēc kartes nomaiņas, kuras laikā tika saņemts bans. Lūgums norādīt precīzu raundu, kurā tiki nobanots, lai atvieglotu adminiem dzīvi... Ja 30 dienu laikā netiek iesniegta sūdzība, tad bans tiek uzskatīts par pamatotu! Šajā gadījumā neatkarīgi no situācijas uz tevi tiek attiecināts šīs sadaļas trešais punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ieliec savu textu no konsoles, kā arī demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?act=SR&f=10 Izlasi un tad uzraksti normālu sūdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 davaj chali uzraksti normaalu suudziibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts