SuperRembo Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Mani interese, vai vini tiesam tam piekasisies, vai tas ari ir tikai papirs Gribas zinat vai tolks ar mehaniki to punktu apspriest vai ari tomer labak neko nerunat, bet darit. Rotera pieslegsana domaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 (edited) Domats ka arpus vietai(maja , dzivoklis) kur tika pieslegts internets nevar neko taisit , ruteru var pieslegt. Edited June 14, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Galiekārta tīri teorētiski arī ir tas pats rūteris. Un tāpatās, ja tev būs pieslēgts rūteris, viņi to neuzodīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Rūteri var uzost ļoti elementāri - katru reizi, kad zvanu par problēmām (tādas gan pie optikas nav novērotas), man saka apmēram šādu tekstu: "Aha, lietojam rūteri... Varbūt paņemam to rūteri nost un pieliekam datoru pa taisno, etc...". Bet nu grūti pateikt kā viņi definē "galiekārtu". Lietoju lattelecom optiku, vienā caurumā viens dators, otrā rūteris + otrs dators, wireless, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 šito sūdu par to iekārtu skaitu tagad visi provaideri sabāzuši līgumos. nezinu, ko viņi tur domā, ka visi datorzāles dzīvokļos ar padsmit PC vērs vaļā, vai arī grib kontrolēt trafiku, kas no katra datora nāk, bet rūteris tam traucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 tas punkts ir vienkārši formalitāte, man pats meistars smaidot ieteica paņemt 500mbit un izdalīt kaimiņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 CMON, man meistars pats palīdzēja uzstādīt rūteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 bet pēc tam viņi tāpat smaidot var tevi izdrāzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 izdrāzt var arī tevi par to, ka tu katru dienu novelc 50gb ar filmām, par to, ka tu lieto nelicenzētu windowsu, kā arī par to, ka tu vakar kaimiņu koļam notirgoji cigarešu paciņu nenomaksājot nodokļus p.s. mans vakardienas trafiks - 183GB... mani točna var par to izdrāzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now