Jump to content
GIGN Forum

Votemap


Recommended Posts

Sveiki!

Es nāku ar lūgumu par votemap. Bieži ir tā, ka serverī nav adminu ar votemap, kad es esmu serverī un man daudzi prasa, vai nav votemap. Šādas situācijas notiek tādās mapēs kā prodigy, piranesi, chateau, kad dēļ mapes sāk izzust tauta no servera :( Spēlēju arī naktīs, kad cilvēku ir mazāk, kad noderētu votemap cilvēku daudzuma palielināšanai.

Ceru, ka novērtēsiet mani objektīvi :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:) Tavas minetās mapes ir foršas :P Tad jau tikai jaspeleee dd2,inferno un nuke?? doooh.... Neredzu nevienu kas tevi rekomendetu... ANTi!

Es uztaisīju šo postu pirms 14 minūtēm, iespējams, tāpec, neviens nav paspējis iekomentēt izņemot Tevi :o

Varbūt Tev liekas, ka manis minētās mapes ir foršas, bet tomēr ir daudzi cilvēki, kuriem tās nepatīk. Man arī ne īpaši patiktu 3x3 spēlēt chateau vai piranesi...

Link to comment
Share on other sites

Tākā es negribu vote map pats,jo man patīk visas mapes tikai ne nuke, atbalstīšu visus, kas prasa REC.

p.s vismaz viens admins no war3 pasaudzēs epixu un neies prasīt voti, kā es to daru :P

Edited by spankyed
Link to comment
Share on other sites

par naktim varu piekrist , kad mapes var mainit. Dienas laikaa tam isti nav vajadzibas, ja nu vienigi tiesham ir maz ljautinju. Var tachu iedot testa rezimaa , ja saks pa dienu metat votes, tad tik pat atri var, tachu nonjemt.

Sliktais piemers. Dienas viduu uzmest iceworld voti un, tad sakas 10vs10 galjas mopchishana - stulbi.

miiksts receklis.

Link to comment
Share on other sites

Vote ir maz kam , pie tam aktivi ar vote vai xm speleju es un Mahmed. Iespejams vel divits piekap , vel L-Beast pedeja laika spele.

Bet objektivi aktivi tur neviens nevotejas...

Es butu ar mieru ja vote bez tiesibu topika iedotu CyR,spankijz un Revenge jo tapat tur neviens nespelejas un gan jau sava starpa vini visu izdomas.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Nu es pēdējā laikā tur tā vairāk parādos un domāju, ka ar parādīšos, kamēr iekš wow neizmainīsies kas grandiozi... neliels apnikums un borings tur plusā tam nopirku austiņas varu tagad iekapāt kā skilzars. :D Un cik spēlēju pēdējā laikā, tad adminu tur tiešām ir samērā reti. Atceros, ka uz pub bija pa 2-5 admini vienlaicīgi dažreiz, tad uz war3 reti mēdz būt pat 2. Manis pēc jau varētu iedot, ja tik neliek random votemapes, kad ienāk serverī un ir full servers.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...