Jump to content
GIGN Forum

Video Kartes Izvēle

plnk
 Share

Recommended Posts

Sveikiņi!

Gribētu dzirdēt jūsu padomus kura no šīm video kartēm ir labāka

ATI Radeon HD 3650 512MB DDR3?

vai

Geforce 9400GT 512MB DDR2?

PS. maatene ir uz 775 soketa DDR2

salīdzinot pēc clocka, Radeonam ir uz aptuveni 80 vairāk...

kautgan veikalu aprakstos rakstīts, ka radeonam ir DDR2

http://www.elcity.lv/?lid=lat&pid=cata...mp;prodid=10663

9400GT

http://www.dateks.lv/cenas/25/37597_sparkl...12mb_128bit.php

Edited by plnk

lietoju sho mineeto radeonu, taa visaa visumaa ir ok, bet vinjiem ir augts braakju koeficents. shii briizha esoshaa videokarte arii ir ar braakji, bet taa kaa metaleks nobankroteeja varu iet ieskrieties...

ja man vajadzeetu atkaartoti pirkt videokarti, tad es sho modeli neizveeleetos ;)

visi internet veikali iepeerk tehniku no vienas vieniigas baaze RD Electronics, un garantiju sniedz pats RD, apskaties pirkuma chekaa, vai liigumaa, tur buus noraadiiti garantijas servisu telefoni un adreses...

tas radeons man gaaja saakumaa tiiri ok, bet tagad pat cs'aa 1.6 FPS reti ir 100

ar to Geforce taa pat cs'aa, kad redzu kaadus 2-3 plaerus fps nokriit liidz 75...

Edited by plnk

bishkji kljuudijies, paarsvaraa iepeerk no GNT, Elko group , bet kaadreizeejais metaleks veda iekshaa savas saucamaas "melnaas" preces. liidz ar to garantijas remontu/mainju nodroshinot tikai pashi...

shajaa gadiijumaa prece bija taa saucamaa "melnaa" un neviens cits nenodroshinaas taas apmainju/remontu ;)

Ņem HD3650 - 2x jādomā nav. Un tur pēc clockiem nav jāskatās, arhitektūra tak atšķiras.. čipi nav tie paši.

p.s ieteiktu labāk pa 30 LVL atrast lietotu 8800GT (eoz/boot)

Edited by conrad

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...