myth Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 eeem , gribeju paprasiit atpakal slap , slay man te par labaam lietam vinju nonjeema..... labaas lietas apsolos neatkartot vairaak , jo ar nerviem tagad ir kaut cik ok... veel gribeeju paprasiit xnick , daudzi pidinji naak spelet ar vienburtu/ciparu nikiem , lai vinjus nebuutu jakiko varetu vnk nomaiiniit un + ar sho komandu var mainiit nikus arii bucheram piemest klaat vareetu arii x_cvote , ja nav gruuti un vai vareetu uztaisiit taadu fiichu , ka lai nav jaaiet spectatoros , lai arii pie ct es redzu ko dara t , jo lienot spectos , daudzi chiiteri ir tik hitri un pamana ka vinus skataas un rubii laukaa savus chiitus :/ aa un veel xwho man ar nav , kas ir nepiecieshams lai kluudas peec necenstos nobanot kaadu citu adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 aa un veel xwho man ar nav , kas ir nepiecieshams lai kluudas peec necenstos nobanot kaadu citu adminu aa tjip tu ieraugi keksu kas chiito un caur xwho apskaties, ka admins - nebanosi? par tevi pashu.. nez, itkaa jau pamulkjis neesi, bet nu dazhi izgaajieni ir bijushi - Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 nu piem. vienreiz es wormu gribeeju banot.... :/ shamais mani nobanoja uz iisu laicinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 atbalstu speelee tak daudz, itsevishkji ar scvote, manupraat ir ljoti vajadziiga gign.lv un par tiem slap, slay nu par to nerunaasim, cik taada fiicha ir vajadziiga.. bet par xwho... tas pieraada, ka Tu nespeej atshjkirt labu playeri no laba 4iitera vai arii otraadi! Bet nu chels tak zinaams un nav tak idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 tas xwho ir taapat , jo worms te vienaa poustaa iemineejaas , bet taa kaa man vinja nav , tapec es prasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 vispaar jau gribeeju taisiit jaunu topiku par xwho, bet pateikshu to kaut vai te. vispar vajadzeetu xwho pieshkjirt visiem, kuriem ir bana tiesiibas, jo bez xwho nav iespeejams nekaadiigi uzzinaat speeleetaaja IP , kas ir ljoti noderiigi, ja tu gribi kaadu bannot, bet neesi paarliecinaats, tas ir, piemeram, liekas kaads aizdomiigs, pieraksti vinja IP un vinsh aiztinaas, lai tu pec tam vinju varetu nobannot, savadak tas nav iespeejams. vispaar tas tachu ir absurdi, ja var bannot/kickot/slapot/slayot utt, bet nevar pat apskatiities cita speeleetaaja ip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Pilniibaa piekriitu randrim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 eem.. ja nekljuudos(ja kljuudos, tad nezheeliigi atvainojos), tad man liekas, ka ieksh xwho IP neuzraada.. to uzraada ieksh rcon status xwho tu tik redzi steam id un acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 man macho pateica, lai es izdomaaju atbildi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts