nillys Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Viena ligzda man ir izļurkāta( pavisam ir 2), un tajā iespraužot mikrafonu, kontakta vienkārši nav un tapēc neiet. bet otra ligzda ir stingra un maz lietota, kāpēc viņa var neiet, pat neazurāda, ka es iespraužu micu (kā tas parasti ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) šis bija ļoti asprātīgi! tāpēc ka viena ir priekš mikrafona un otra ir priekš skaņas Edited June 7, 2010 by bmw2212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Dumš. Ir divas mikradonam/ divas skaņai. vienkārši viena uz neko nereaģē, ne kad iesprauž, ne izrauj Edited June 7, 2010 by nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 man tā bija, es pārinstalēju skaņas kartes draiveri un aizgāja (man ir usb skaņas karte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ja tā viena ieeja ir pc priekšpusē, tad pēc manām domām vajadzētu būt iespējamam par pāris latiem to priekšējo ligzdu nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now