Roy Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Meklēju kādus ieteikumus jaunam monitoram, jo vecais izdomāja nosprāgt. Cena varētu būt līdz kādiem ~150ls/vairāk diži negribas atdot. Pāris lietas, kas būtu nepieciešamas: *full hd, *hdmi savienojamība, *izmērs 19+collas Šajā jomā esmu totāls amatieris, bet cik saprotu, tad full hd bez widescreen (16:9) nav iespējams dabūt? Vismaz staigājot pa LV interneta veikaliem tādam brīnumam nesanāca uzskriet virsū. Vienkārši man riebjas ekrāna attiecība 16:9 (jā, priekš filmām der, bet tās es reti skatos caur datoru), tāpēc būtu forši ja varētu atrast monitoru ar izmēru attiecību - 4:3 (+ar tiem trīs punktiem, kas minēti augstāk). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Aizmirsti var fullhd un 4:3. Rēķini pats - 1920/1080 = 1.77. 16/9 = 1.777. Sakritība? I dont think so! hdmi ieeja? DVI tieši konvertējas un HDMI ar prastu štekeri vai DVI/HDMI vadu. Ieej kādā interneta veikalā un skaties pats. Es strādāju tagad ar LG kaut kādu normālu modeli ~130Ls 22". Kvalitāte laba, bet 16:9 tomēr nav pārāk ērti priekš programmēšanas. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) Iesaku Samsung? SyncMaster 2233RZ 120 Hz Labs pec manam domam, un pageimot pat loti labi varetu. 180LS Edited June 3, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now