DominiX Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Tātad problēma ir tāda, ka jebkuru filmu skatoties, caur jebkuru playeri, es dzirdu mūziku un backgroundu normālā skaļumā, bet balsis es var teikt nedzirdu VISPĀR. Sākumā domāju, ka tā ir filmas vaina, tad kodeku vaina, tad playeru vaina, bet pārbaudot vismaz 10 filmas uz 5 playeriem un samainot kodeku 3 reizes nonācu pie secinājuma, ka problēmas cēloni es tā īsti neesmu atradis. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma, varbūt kāds zin risinājumu šai problēmai? Ir diezgan drausmīgi skatīties video uz 300% volume tā, ka šāviena vai sprādziena skaņa var logus izdausīt, tikai tāpēc, lai sadzirdētu par ko iet runa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Iekš windows sound setingiem šito varēja saregulēt, es tik tagad uz sitiena vairs atrast nevaru bet vaina ir windowsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Es domaju, tas ir tadel, ka filmas ir ar ac3 skanu un tev basi tiek sutiti uz basu caurumu, kuram nekas nav pieslegts! Sac ar to, ka sound settingos uzliec stereo, nevis 7.1. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Tātad tā, uzgāju to, ka mana ārējā skaņu karte laikam ir pie vainas. Iespraužot pa taisno zaļajā caurumā integrētajā kartē, viss it kā ir Ok, tikai sanāk baigas čakars ar to, ka manām Sibērijām ir baigi īsais vadiņš un jāpiemeklē pagarinātājs... 7.1 arī neiet, biju izmēģinājis gandrīz visas iespējamās kombinācijas settingos, arī draiverus pārinstalēju, kodekus pārinstalēju un jaunus playerus sakačāju un nekā. Būs laikam jāatvadās no ārējās skaņenes un jāatceras kā tas bija vecajos, labajos laikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now