miikstais1 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) Ir tieksme pēc xg komandas. Nepatīk tādi, kas palaiž muti pa mikrofonu vai čatā ,vai vienkārši flūdo kaut ko. Par reklāmu sākumā kikoju, pēc tam ban, bet flūdošana ir cita lieta. Sākumā, kad prasīju acc, biju pieminējis par xg, it kā admini rekomendēja uz cdeioz flagiem, bet neviens neuzlika man to flagu. Edited June 2, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3v3nGe Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Nabadziņu apdalīja , tā lieta vajadzīga, jo daudzi nemāk pievaldīt savas mutes, tāpēc atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Vai tad Samurays tev no rīta neiedeva ?! (miiikstais un samuray sapratis par ko runaju) Šito fī4u gan vajag, tāpēc REC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Man arī pašam bieži noder. Šodien jau noderēja kādas piecas reizes par 1h, tāpēc domāju, ka vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 xg principā ir ļoti labs sodīšanas veids war3 serverī. Uzliekot xg attiecīgā personālija nevar ievadīt vairs nekādas komandas rakstiski, ja nu vienīgi nav uzbindots. Tādejādi veicot retry triku attiecīgā personālija zaudē visu ekipējumu un naudu. Tāpec pirms kaut ko nesakarīgu pateikt ir japadomā divreiz. Atbalstu mīksto, lai nemīksti sodītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts