Tenchy Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) Ar mazu palīdzību no Liha puses ķīlējam letiņu tīmu, jo jau līdz kaklam pērties ar tiem uk čaļiem uz zviedriem. Kā jau topika nosaukumā tika minēts, tiek meklēti pāris low-/low čaļi priekš etf2l komandas. Tādu nu mums ir deficīts. Pagaidām esam tikai 2. Es un doks. Visnepieciešamākās klases ir 2x solly; 1x demo. Es pats spēlēšu kā skauts un doks kā mediķis. Otru skautu iespējams jau šovakar sarunāšu. Vairāk info @ steam. CLICK ME Pl0x VAI MEEE Edited May 31, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) Labi. Edited May 31, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Viņš nerunā par highlander, bet par 6on6 komandu. Kādreiz jau vaig ari nedaudz iedziļināties tajā, ko kāds raksta, nevis sākumā darīt, pēcstam domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 pilnīgi neviens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 So basicly we just draged Natijs sorry ass into the team roster. vēl vajag solly un demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Hi, tad nu ir tā kad šitais te kēkss taisa komandu uz s8.. 100% tā būs diezgan zema 6divizijas komanda.. Bet nu ja pacani grib spēlēt kāpēc ne? Principā vajag Demo and Scout.. + vel backup'ā kkādus paris jefiņus , šī ir laba iespējā puberiem izmēģināt prasmi 6vs6 cīņā un izmantot kaut nedaudz savas prāta spējas spēlējot spēlīti neka tukši skraidot ar pyro pēc spiegiem.. Tā pēc večī sarosās viņiem jūs esat vajadzīgi ! Bet tomēr arī kādām prasmēm un tehikai būs jābūt Obligāti mic, steamed, 16+, mazāk var būt tikai ļoti specialiem specialajiem izņēmumiem GG, mates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 Visa vasara būs ko trenēties, tad jau redzēs kā ies s8 , bet sevi par ļoti skillotu nesaucu, zinu ka iesūkāju, bet iesūkāju ar gaumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 nu priekš low es kā soldiers/demomans deru tā ka piesakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 varētu tevi kā Demo paņemt, jo solly būs vieglāk otru atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 mierīgi, es ar visām klasēm spēlēju vienādi (neskaitot ar resno, ar ko es esmu vislabākais ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 soly vakanci varu aizpildīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) īsti nezinu kā tu spēlē, bet es iespējams pats spēlēšu demo, vēl skatīšos. Tā kā macho iepostoja pirmais, viņam tiks pirmais mēģinājums, ja nu kas, tad tu arī varēsi pamēģināt! Uz doto brīdi ir tā Medic - Doks Demo - es Solly - Natijs Solly - macho scout scout Ja macho te vēl iemet aci, būtu labi ja apstiprinātu mani steamā (niks Orchid). Priekš summer cupa par vēlu sākām domāt, bet ladder matchos mierīgi varam pa vakariem spēlēt! Vel mircā cw var sameklēt, vajag patrenēties. Būtu arī labi ja jūs čaļi novilktu mumble, kuru ir ļoti ērti lietot. Man ir arī serverītis nohostēts @ Germany, normāls pings! Edited June 1, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Parunāju mazliet ar doku, un darīsim savādāk. Salikšu nikus ar cilvēkiem un klasēm ko varētu spēlēt, tad skatīsies ko ņems! Orchid - Scout/Demo (100% tiks teamā) Doks - Medic (100% tiks) Natijs - Solly (šito laikam jau vakar pieņēmām *giggle*) Macho - demo/solly/+ zinu ka norm heavy esi Man tika paziņot ka arī tāds Foset - Solly betty - solly Vajag scoutus! Edited June 1, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks36 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 nu taksh gignaa ir skauti! ja kaadam nav komandas shogad vai kaads grib izmeegjinat savu veiksmi etf2l droshi piesakaas. *steam *+16[veelams] *mic *[novelkam mumble] neviens netiks lamaats un sists! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 tā ka piesakos. Diezgan daudz brīvs laiks būs nepieciešams, lai spēlētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Es šeit rakstu jo gribētu ar jums clan war, kad Jūs savācat komandu uzrakstiet man gignā vai skype: kaliskalis26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Paņemiet Ermu , viņš laikam bija skauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ja kāds neierodās varu šaut ar jebko, tikai ne ar skautu, tas ir tas kas man nepadodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Pa cik jūs nespēlēsiet pret ūber-pretiniekiem sākumā var arī tā macho-heavy, un nevis skotus bet gan sniper labu , jo ja ir skoti tad viņus vajag divus savādāk nav jēgas.. Lai arī nebūs kas centrā sākumā aizsargā demo, jūs tāpat nebūsiet tik ātri ! + pievienojat mani savam draugu listam steama , patestešu mazliet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 ērmu pazīstu, viņam jau ir komanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Vot tas gan. Bet tagad pa vasaru, kamēr nav sezona sākusies, nav jau tik degoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldston Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Būtībā varu spēlēt ar visām klasēm, ar skoutu bieži nav nācies, bet provēt varu. Šodien iespējams būšu nepieejams, bet pm izlasītu. Takā ja ir brīvas vietas, tad dod ziņu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 dude, es csā pa klanvāriem nobumbulēju kādus 2 gadus, es zinu kā tas ir nav man drausmīgi daudz brīva laika, bet šad tad uzšaut mierīgi varu. pubā demomana skillu nepakačāsi, vot cw varētu būt cita lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Kā jau teicu tie kas piesakas iedodat savu steam id, vai iemetiet mani sava frendu lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts