Jump to content
GIGN Forum

Amplīši Uzdarbojas.


L-BeasT
 Share

Recommended Posts

Tad nu tā! :) Atceros agrākos laikus, kad spēlēju uz gign un arī pa naktīm, kas bija gadus 4 laikam atpakaļ nu kaut kā tā, tad tik daudz mazgadīgo ampļu nebija un arī tad, kad naktīs spēlēja visādi totālie nābiņi tik liels QQ nebija redzēts kā tagad uz gigna. Ieeju serverī un kaut kādi ampļi kliedz, raud, šnurkst un visādi citādi bļaustas, ka admini mudaki, admini slikti un visi čīteri un vispār servers nekāds utt, bet paši te spēlē. Tad nu gribējās uzprasīt cik šitādiem dirsējiem varētu likt banu kā maximumu tā, lai saprot, ka dzīvē ar slapju degunu necik tālu netiks. Es pilnībā saprotu, ka katra paaudze, kas rodas un aug ir vēl totālāk degradēta visādās formās un jomās, bet tomēr patvaļību gan valodā, gan uzvedībā atļaut tīri nevajadzētu. Tad nu mans ierosinājums ir no 1 nedēļas līdz 1 mēnesim tādu treknu banānu iedot šitiem dirsējiem atkarīgs cik smagā formā savu kluci nolicis kopējā cs čatā...

Link to comment
Share on other sites

HEYA !!

Piekrītu Beasta kungam !! Ban uz nedēļu būtu jauki.. :sparta:

jo ar kick viņus, pēc manām domām, nekādas izredzes pāraudzināt nav.. :blelohs: bet ar banu procentuālā iespēja pieaug, ka nakamo reizi bišk padomās.... :thumbsup:

Ar cieņu Ads

Link to comment
Share on other sites

Viennozīmīgi vajag ļaut lai čaļi pavēdina pauri uz ilgāku laiku nevis tik 5min! Lai iziet ārā, paskrien krosu kādas 3 dienas...

Ja kādam uzliek gagu, viņš turpina runāt adminčatā vai taisa reconnect.

Link to comment
Share on other sites

Nē nu nav jau tā, ka es šitādus panest galīgi nevaru, bet ar gag tomēr ir pa maz, tas jau ir nez cik reizes pārbaudīts. Šito weekendu ienācu serverī un apmēram pēc 1 min serverī nobanoju čali ar aim + recoil, bet pēc tam paspēlēju pāris raund skatoties tālāk ik vienu, kas tur tajā brīdī bija topā no katra team pa 2 vai 3. Un kaut kādi ampļi sāk bļaustīties, ka admini akli un neko neredz un tam un tam ir wh un bla bla bla ... ierastais asaru un puņķu stāsts. Tad nu neejot specos, jo pēc tādas bļaušanas nav jēgas un vispār, ja godīgi šausmīgi reti specos sēžu takā adminam ir iespējams free look. Tad nu tas amplis turpināja bļaustīties un pēc apmēram 3 raudiem uzliku banu tam čalim par kuru tur raudāja, jo čīti bija, bet nu bļāvējs vēl pateica, ka nu tad beidzot admins mudaks kaut ko dara. Uzliku banu uz 30min, bet zinu, ka tas bija maz un rokas trīcēja uzrakstīt random numuru, jo neciešu šitos īdētājus... vajadzētu dauzīt un mīcīt kā šī gada aktīvos odus! :D

Link to comment
Share on other sites

xllama pārtaisa vēlamā niku par llama un visu ko čalis raksta pārkonvertē par bleet, brawwrr un citiem pigoriem nerādot visu tekstu :)

Un pavisam noteikti, dirsējiem jāaizgago muti laicīgi, lai nebūtu iemesls banot. Mazāk problēmu ;)

Link to comment
Share on other sites

Žēl, bet xllama nestrāda jau kādu pailgu laiciņu. Tāpat arī xug nestrādā.

Šoreiz piekritīšu macho, jo kam tad citam tas xg ir domāts, ja ne šadu ambīļu mutes aizvēršanai. Ja tiek tasiīts rr, tad kick, ja pēc kick atkārtojas parasti lieku banu uz 66 min ar rīzonu atpūties vai padomā. Es parasti nemaz neauklējos, vienkārši uzlieku gag, ja čalis nesaprot autumātiski pēc ieskatiem pielietoju savas dotos flagus tālāk.

Protams nenoliegšu, ka ir arī īpaši gadījumi, kur var attiecīgi rīkoties šerpāk, bet tas jau ir pēc katra konkrētā admina ieskatiem.

Edited by R._
Link to comment
Share on other sites

oi, ielieciet kāds gign help centerā ticketu ar HIGH priority, jo svarīgākā cs komanda xllama nestrādā,

atceros!!!!!!!!!!!!!!! bija MUuuuuh! un OOooorgle! bļin, tas bija tik nenormāli kruta kādam xllama uzlikt, uzreiz garīgais divtik labs.

Link to comment
Share on other sites

Es negribi jūsu spriedelēšanā jaukties, bet atļaušos uzrakstīt. Kāpēc Tu domā, ka katra nākamā paaudze ir lielāki deģenerāti par iepriekšējajiem? Neesi iedomājies, ka katra iepriekšējā paaudze ir bijusi neapķērīgāka, neinteliģentāka. Tik aizdomājies par to, cik no tiem mazajiem piedurās, cik lielā mērā vecāka ierobežo (tā laikam ir iepriekšējā paaudze). Tad vaina ir iepriekšējajā paaudzē, kas neieaudzina morāles normas un ētikas principus.

Tie visi ir muļķīgi stereotipi, ka iepriekšējie ir "kruti", tagadējie - vēl "krutāki".

No pieredzes (ahā) ieteikto to, ka vajag minimums stundu garu banu, lai atpūšas un lai pārdomā, nevajag masveidīgu spīdzināšanu, bet ar nodomu saudzīga tipa.

Bēēēt, es neko nesaprotu!

Link to comment
Share on other sites

xllama un vēl arī xspeak vai kkā tā arī nestrādā. divas krutākās komandas ^_^

atceros,ka komanda (ar xspeak) ņirgdama skrēja no bāzes ārā ( to protams varēja tikai reģistrētie, tāpēc tā bija divitik kruta komanda kā xllama. abas vajag atpakaļ :)

EDIT: šīs komandas neiet kādus 2 gadus vismaz ;)

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...