Jump to content
GIGN Forum

4iti,servera Pret 4itu Sistema

Recommended Posts

Caw visiem kas nav 4iteri!Man jums tads jautajums kur tie sunu berni izrauj tos jobanis 4itus vai tad pa tiesam vairs nav neviens servers kur neatradisi kadu 4iteru???ES ZINU SIS FORUMS NAV PAREDZETS TADAM LIETU APSPRIESANAM BET TAS NAV VAIRS IZTURAMS ES DRIZ NOJUGSOS JA TIE CITERI NEIZSLEGS SAVUS 4itus!!!! wacko.gif Kads nezin patiesam labuserveri kur nebus 4iteru!

Ir viens tāds sērveris cs.gign.lv, moška būsi dzirdējis. Nu lūk, manuprāt, tanī serverī nav čīteri, cik esmu spēlējis nēsmu manījis nevienu un tur parasti ir admins, kurš tad arī rīkojas attiecīgi, ja uzrodas kāds sīks nelietis, kas citiem bojā spēli. Kā čīteri apiet tās anti-čītu programmas? Nav nejausmas, laikam viņiem labi kompji, nu tipa baigi jaudīgie ar gudriem nigeriem iekšā smile.gif

Caw visiem kas nav 4iteri!Man jums tads jautajums kur tie sunu berni izrauj tos jobanis 4itus vai tad pa tiesam vairs nav neviens servers kur neatradisi kadu 4iteru???ES ZINU SIS FORUMS NAV PAREDZETS TADAM LIETU APSPRIESANAM BET TAS NAV VAIRS IZTURAMS ES DRIZ NOJUGSOS JA TIE CITERI NEIZSLEGS SAVUS 4itus!!!! wacko.gif Kads nezin patiesam labuserveri kur nebus 4iteru!

smiliez.de_1437.gif

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...