Spec_Alfa Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Tā kā ir radusies doma pamēģināt izveidot kādu CS:S karti varbūt kāds var palīdzēt ar pieredzi ? Es piemēram apstājos pie VHE konfigurēšanas, kad game data file (to .fgd) pievienojot viss vienkārši uzkārās... un netā arī neko sakarīgi palīdzošu saviem spēkiem neatradu! Tad nu ceru uz kāda palīdzību! Man galvenie jautājumi būtu šādi: 1. Ar kādu programmu var uztaisīt karti priekš Counter-Strike:Source ? 2. Ja ar Valve Hammer Editor, tad kādu .fgd failu pievienojāt ? 3. Varbūt zinat, kur atrast kādas vienkāršas pamācības ? 4. Vēl kāda specifiska lieta, ko man būtu jāzin atšķirībā no parastā 1.6 karšu taisīšanas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Es piemēram apstājos pie VHE konfigurēšanas, kad game data file (to .fgd) pievienojot viss vienkārši uzkārās... un netā arī neko sakarīgi palīdzošu saviem spēkiem neatradu! Tad nu ceru uz kāda palīdzību! Man galvenie jautājumi būtu šādi: 1. Ar kādu programmu var uztaisīt karti priekš Counter-Strike:Source ? 2. Ja ar Valve Hammer Editor, tad kādu .fgd failu pievienojāt ? 3. Varbūt zinat, kur atrast kādas vienkāršas pamācības ? 4. Vēl kāda specifiska lieta, ko man būtu jāzin atšķirībā no parastā 1.6 karšu taisīšanas ? Ar parasto VHE 3.x tu galā netiksi. Tev vajag 4.x... Tā, starp citu, šeit būs Source SDK, kurā ir iekļauts viss, ko vajag priekš CS:S karšu taisīšanas. Un skaties, viss jau ir uzstādīts! Nevajadzēs pašam čakarēties pa kaut kādiem settingiem. 1. VHE 4.0 2. Nopērc spēli, nāk komplektā. 3. cstrike-planet fps banāns editlife māte 4. Ir n reizes vairāk entities. Ir vieglāk uztaisīt nelīdzenu zemi (displacement tool), paies kāds laiks, kamēr iebrauksi, ko kas dara, jo, ja esi pirmo reizi, bez tutoriāļiem, bez nekā, tad neko nesapratīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Paldies! Esmu paniekojies ar 1.6 kartēm pasen atpakaļ - visādas fīčas biju samācijies! Gan jau te būs ok un paldies par padomu, jo šitās nianses gan nezināju un nebija ne jausamas! Vienīgi hz ar to fgd failu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now