ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Lieta sekojosa. Esmu ticis pie jaunas kastes, un beidzot domaju varesu uzspelet cs bez lagiem, un iespejams pameginat vel kadu speli, jo beidzot resursi to atlauj. Bet nu pagaidam problemas ir ar cs. Ieejot cs varu paspelet max 15 mins man liekas, lidz viss kompis uzkaras un vienigais kas glabj ir restart poga. Sakuma domaju ka steam pie vainas, jo vairakiem jau ta ir bijis. Nu tad novilku cs no gign un meginaju spelet, rezultats tads pats- kompis pakaras. Kadam ir idejas, kas tur varetu but pie vainas, un kads varetu but risinajums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Kā ar video kartes draiveriem un termopastu? Pačeko temperatūras pie slodzes (teiksim 10min pēc cs palaišanas). http://www.cpuid.com/download/hwmonitor/HW...r_116_setup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 18, 2010 Author Report Share Posted May 18, 2010 nu tagad pat pakaras vnk palaizot torrentu... ZB! nu no ta ko tu uzrakstiji neko nesaprotu, bet radiataji apmeram shadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 oh fuck, atceros, ka man arī bija šāds bullšits. Visu laiku iefrīzoja kompis. Cik atceros, tad toreiz izglāba barošanas bloka maiņa, jo tur k-kas gāja uz īso. Enivei, tur var būt arī daudz kas cits, parasti tas notiek dēļ k-kāda konflikta iekš dzelžiem. Labāk ar ši problēmu uzreiz iesaku nest uz darbnīcu. Tā kā esmu datorņūbs, tad man sanāca kādu nedēļu pisties kamēr sapratu, kur vaina, visus dzelžus nācās pārbaudīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 nja, man ar te viens dzeks to pasu teica, ka visdrizakais dzelzos problema! sovakar papetisim, jo reali tagad vins pakaras atverot reize vairakas lietas (pie lielakas slodzes), kaut gan % zina nav ipasi noslogots! ja netiksim vakara gala, tiesam naksies nest atpakal, lai ver un skataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) OFFTOPIC - Bet - kādēļ tur rāda -59C ( Mīnus 59 Grādus ? ) = at TMPIN2 ? Edited May 19, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Temperatūras ir it kā normālas. Baroklis varētu būt par švaku. Rēķini, ka tagad jaunajām video kartēm vajag vismaz 700W, lai viss čiki darbotos un visam pietiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 hmmm... nu un cik man baroklis? kur tu var apskatit kads man butu vajadzigs ar doto video.! man vel te dazs saka ka iespejams kaut kads cietaa gluks man ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now