Jump to content
GIGN Forum

Question About Starcraft 2 Beta


dextOr
 Share

Recommended Posts

Čau! Tik tikko iegāju Battle.net forumā un ieraudzīju, ka SC2 Beta sākot no 31 maija pazudīs uz kādām pāris nedēļām vai pat līdz original game's release date.

Man ir tāds, iespējams, stulbs jautājums:

Ja man ir Beta tagad, vai tas nozīmē, ka es varēšu spēlēt orģinālo, tiklīdz viņš iznāks? Vai būs jāpērk spēle, un šī Betas eksistence manā akountā neko orģinālajai spēlei nemaina?

:lolza:

Link to comment
Share on other sites

Īsts latvietis.

es tieši vakar dabūju atslēgu uz beta (drošvien ātrāk atnāca, bet mailu čekoju anāli reti). iegāju un sapratu, ka nerubīju pat apieties ar interfeisu.

wtb sc2 learning lessons, loel

jāiet skatīties youtube video. :)

Link to comment
Share on other sites

es arī negrasos starcraftu pirkt pa 50 eiro. Ja viņš maksātu 10 evrikus, vēl padomātu.

Piekrītu, nejau krīzi radīja haļavas tīkotāji. Bet gan tie, kas nesamērīgas summas ņēma kredītos un izrādījās, ka nevar atdot.

Link to comment
Share on other sites

Nē, neko nav sačakarējusi ar nelegālo softu. Gluži vienkārši cilvēki nepelna tik daudz, lai legālās programmas varētu nopirkt. Rezultātā lieto nelegālās. Ja nelietotu nelegālās, domā naudu tērētu legālajām? Nevienam jau nav tās naudas. Kāds parasts iedzīvotājs Latvijā var nopirkt Windows 7 pelnot savus 300-400Ls mēnesī? Nevar taču! Rezultātā lietotu Linux un opensource programmas, kas vispār neko nemainīt valsts ekonomikai...

Link to comment
Share on other sites

Mjā, ieeju mailbox un pašam tagad 2 key mētājas, un nezinu, ko ar viņiem tagad iesākt.. Spēlēt negribās, jo nevēlos aizrauties atkal ar to sviestu, kas, manuprāt, aizņem pārāk daudz laika un tā tālāk. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

ari dabuju keyu , paris reizes ar protossiem uzkapaj ar void ray panicinaju terranus , grafiks smuks , tik zell ka LAN nebus , nevares garena :( , ta spele laba.

Bet 50 Eiro noteikti neteresu del speles. jagaida 10 gadi un vares par santimiem nopirkt sc2 tapat ka sc1 ^^

Edited by GMXX
Link to comment
Share on other sites

Bļeģ nu Chucky! Es kā Starcraft fans, kopš beta iznākšanas čutne katru dienu čekoju meilu, vai gadijumā nav keys. Esmu dusmīgs uz blizzard par to ka viņi dod keyus random cilvēkiem, kuri no sc neko nejēdz.!

Anyway - pirkšu arī par 50eiro.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...