JunkiE Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 (edited) Sveiki visi. Mani sauc Madars. Man ir 20 gadi un dzīvoju Kuldīgā. Ar CSS jau aizraujos kādus 4 gadus, pirmstam cs 1.6 . Pa retam arī tagad uzspēlēju 1.6! Tas arī būtu viss kas jums jāzin par mani! Takā pamanīju ka adminu no rītiem un vakaros neuzturās serverī! Un tieši tad čiteru ir viss vairāk! Tādēļ vēlējos lūgt Ban /slay /kick /Gag tiesības Pagaidām esmu report taisījis par čīteriem! P.S. Admin komandas zinu! CS:S Steamed STEAM_0:0:14646814 My Stats Ar cieņu JunkiE Edited May 15, 2010 by JunkiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 online time 16h Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Joined: 14-May 10 16h online time un prasam access! kas ar gignu notiek? agrāk tak bija daudz grūtāk dabūt un ne viens ātrāk kā pēc 2gadiem un nospēlētām vismaz 200h ātrak access neprasija! :/ Lab pats esmu jauniņais, bet zinu kā šeit bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Viens kaut kaadaa tiesiibu topikaa prasiija, kas notiek ar gign'u? Tiesiibas esot dabuut tik vienkaarshi! Un tagad katrs chaliitis, (kuri pashi nesen dabuujushi pravas) atkaartos to pashu tekstu ar ceriibu, ka esi paari tai liinijai! Pathetic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Nu vismaz kādas 3 diennaktis nospēlē... un atrodi adminu, kas tevi ieteiks!!! Par gign būšanu arī esmu mazliet šokā, jo es ta vismaz te esmu jau pāris (šķiet 6 vai 7) gadus un tikai tagad kā parādijās CS:S ta tikai paprasiju k-kādu aksesu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunkiE Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 (edited) Par gign būšanu arī esmu mazliet šokā, jo es ta vismaz te esmu jau pāris (šķiet 6 vai 7) gadus un tikai tagad kā parādijās CS:S ta tikai paprasiju k-kādu aksesu... Es spelēju jau ilgāk nekā 3 dienaktis! Vakaros un rītos! nesēžu nolife pie source pa dienu! Edited May 16, 2010 by JunkiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Es tādus kā tevi vislabāk pasūtītu nah permanenti, bet ne jau es teikšu , kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 es ta ka nevaru vēl izdomāt, vai jaunie noteikumi attiecas arī uz esošajiem / aktīvajiem pieteikumiem. To es tā kā atstāšu samuraya ziņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunkiE Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 Māksla pasūtīt nah! Vel pietam pie monitora! Vispār tāda attieksme es jau te nevienam sliktu nedaru! Un pēkšņi viens te atcērt tā! Nu tu dod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Vienkārši besī tādi, kas paspēlē 3 dienas un skrien acc prasīt bez jebkādas saprašanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Ja godīgi es neko neatkārtoju! es gignā esmu jau sen! ar visādiem vecajiem nikiem.. kopsummā no kāda 05-06.gada un es zinu kā šeit agrāk bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now