sss Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) lieta taada!! esmu n00b!! nevaru uztaisiit serverim status!! /rank!! /top15 u.t.t!! ar pirmaa topica paliidziibu jau uztaisiiju savu servaku tikai man veel RAM klaat jaapiepeerk lai buutu labi!! ^ megjinaaju likt csstats!! ^ ieliku csstats.dll failu mapiitee kuraa vajadzeeja!! ^ metamod plugin.ini failaa ieraxtiiju lai palaish csstats.dll failu!! ^ pie pluginiem ieliku csstats.amxx failu!! tur izveidoju failu plugins.ini un ieraxttiiju csstats.dll!! ^ amxmods/configs un tur confogs.ini failaa arii izmainiiju ko vajadzeeja!! BET NEKAA NAV ( P.S sho visu es dariiju peec pamaciibas!!! fails kas atradaas kopaa ar csstats un pa arzemju topiciem!! tkai man ar to vaacu valodu taa suudiigsk bija bet anlju valodaa par to visu izlasiijju!! ieprieksh pasaku jums paldies par sapratni!! Edited October 8, 2005 by sss Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 paldies par atsauciibu!!! visu sataisiiju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Nu ja kads nezin kas pa vainu un ir pasam tada lieta-daziem addons satasitiem ir problema ar plugins.ini kas atrodas amx(amxmodx)/configs ir pie csstats ir pielkts semikols ; tas ir janonem un lieta rokas bet ja ir jorpojam tas tad kaca jaunu addons no amxmod.net un tur daries bet ja jo projam parinstale cs bet ja joprojam met ara datoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now