DoubleT Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Kāds ir caur viņiem braucis strādāt? Varbūt ir kāds paziņa, kas caur šo firmu iekārtojās darbā? Kādas atsauksmes? It kā jau labāk parasti esot caur paziņām. Es aizpildīju tās formas, ko šie prasa, un tagad 1. jūnijā intervija. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 http://ru.sudzibas.lv/complaints/7058/page/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 Joo-majo 2st. sēdēju lasot tos komentārus 18 lappušu garumā. Cik nu es no tā visa izsecināju ka persona zem segvārda "zum-zum" ir pārāk ieinteresētā, lai izdaiļotu diskusiju. Protams, arī negatīvās atsauksmes pamanīju un izlasīju, bet atkal nonācu pie viena secinājuma - ka gandrīz visās negatīvajās atsauksmēs ir vairāk par 3 gramatikas kļūdām, un ka, ja tādai personai uzdod jautājumu - "Are you drunk?" viņs atbildētu "Da čo tut ņepoņatno? Ja drug Koļi" Šodien jāaiziet līdz NVA kantorim jāapjautajas, jāparunā. Bet nu par to tēmu izsakoties - cik cilvēku, tik viedokļu. Zinu, ka maza cerība, bet varbūt tiešām kādam kāds paziņa/ģimenes loceklis ir braukuši caur šiem un zina kas un kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Man čoms pirms kādiem 3 mēnešiem aizbrauca uz UK tieši caur viņiem, viss čiki piki, tik pēc intervijas bij jāgaida labs laiciņš līdz izformē kur brauksi un kur strādāsi. Strādā noliktavā, 200 poundi uz rokas nedēļā ja paveicas. Krč dzīvo normāli, iedalīts arī labs izremontēts dzīvoklītis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 PM mani, iedosu telefona nummuru vienam labam kantorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Ir dzirdēti stāsti par cilvēkiem kurus es nepazīstu, kuri ir uztaisījuši šādus kantorus, par kuriem es neko nezinu, bet kuri tieši tā paņem naudu un pēc tam paņem vel vairāk naudu un pēc tam notinas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Ir gan tadi ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 Paldies overmind. Par tām stundām cik saprotu jaunajiem viņas nedod tik daudz ( solītās 38 ), bet pārējais viss esot ok. ry, check PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Ja ir kādi draugi @ UK,dodies tāpat,paņem līdzi ~300GBP.Aizej uz vietējām aģentūrām un darbs būs.Pēc pieredzes saku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Eh, māsas vīrs it kā tur ir viens no augšas, nezinu kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now