MrEgo Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Karoce es ceru ka juus manu DR mapiiti taa nekritizeesiet ka elvarg'a skyline... <_< Sloti- 31CTs 1Ts Skriini: LINK LINK LINK LINK LINK Download- LINK Edited May 10, 2010 by MrEgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Iesaku ieviest nestandarta tekstūras un nedaudz pamainīt arhitektūru. Šāda tipa "default-textured-square-maps" ir vairāk nekā Tu spēj iedomāties. Piemet klāt kādu kosmētisko elementu: balstus griestiem, gaismas avotus, interesantākas sienas un tā tālāk. Piemērs DR_ mapei: bilde 1 bilde 2 bilde 3 bilde 4 bilde 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Piemet klāt kādu kosmētisko elementu: balstus griestiem, gaismas avotus, interesantākas sienas un tā tālāk. Piemērs DR_ mapei: bilde 1 bilde 2 bilde 3 bilde 4 bilde 5 Tiešām paldies, vot šādu viedokli es esmu priecīgs dzirdēt.. Edited May 10, 2010 by MrEgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) - Man liekas pārāk ātri griežas. -kam šis domāts? - varēji paslēpt :/ Man tieši texturas patīk, un mape ir laba, lamatas daudz Kā tu uztaisiji to map by mr ego... ar šito ? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12750 EDIT: baigi iepatikas tas idejas kas izmantotas deathrun survival... paspikosu tnx pieshel par bildem Edited May 10, 2010 by elvarg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Nē Es Ar To Nevaru.. Jo man tas otrais attēls.. Visi logi tukši un pats īsti nesaprastu kas un kā tur jādara.. To es izdariiju ar decails.wad palīdzību.. Sameklē filtrā {cap un būs burti un saliec vnk uz sienas.. Ūun trapu ir daudz par maz.. Normālās DR mapēs ir vairāk..! Pats to tikko apjēdzu P.S. Kā lai uztaisu mapi ar neierastām tekstūrām ja es nevaru iekomplitēt savas tekstūras kartē..? Esmu augstāk rādīto linku pārlasījis simts reizes, bet man tas logs kas ir otrajā bildē ir tukš.... Edited May 10, 2010 by MrEgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) link, link Pogām, no sāniem, ir FIT un tas slikti izskatās, labāk būtu uzlikt parastu neizstieptu tekstūru, kura sader ar pogas tekstūru. (Zinu ka daudzās citās mapēs tas tā ir, bet tā , man šķiet, ir kļūda, kuru vajadzētu labot.) Edited May 12, 2010 by kartupelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 (edited) link, link Pogām, no sāniem, ir FIT un tas slikti izskatās, labāk būtu uzlikt parastu neizstieptu tekstūru, kura sader ar pogas tekstūru. (Zinu ka daudzās citās mapēs tas tā ir, bet tā , man šķiet, ir kļūda, kuru vajadzētu labot.) Ok ņemšu vērā.. Nebiju ievērojis tās lietas, kuras parādiji.. TYagad top jauna mape, un viņa būs garāka, jo šī bija salīdzinoši īsa u.c. papildinājumi.. Edited May 12, 2010 by MrEgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Jaunajā mapē, lūdzu izmaini trases līmeni. Trase neiet tā ------- ,bet tā ___/) ----^---- ______=---. Ceru saprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 Trase neiet tā ------- ,bet tā ___/) ----^---- ______=---. Ceru saprati. Īsti ne.. Tu domā reljefu pamainīt..? Uz augšu, leju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Jaa, un uz saaniem arii vareetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now