MrEgo Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Man ir taad aprobleema, ka kad es uzspiezu F9, vis kaa parasti.. uzspiezu OK.. Komplitee CSG, BSP un peeksni kaa beidz BSP, taa apstaajaas.. Taalaak neiet.. Pelej kursosrs nomainaas uz taadu, itkaa kompis "domaatu" un buutu pakaaries.. taa var 30min, 1h staaveeti, un nekaa..! Man tgd ir mape ar FULLBRIGHT, jo RAD un VIS nenokompliteejas.. T.I. mapee ir 15-20 fps.. Man taa ir bijis, bet pirmstam pietika ar to ka RR PC, un viss.. Tgd nesanaak.. Restarteeju, nekas.. Nevaru Complite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 ALT + P Ja problēmu nav, tad, iespējams tava karte ir pārāk sarežģīta un/vai pc ļoti lēns. Man kādreiz normālas kartes (>15MB .rmf) kompilējās vairāk kā pusotru stundu. Iesaku paskatīties, kas tev notiek, kad tā gadās: ieej task manager un paskaties vai darbojas vis.exe vai rad.exe Ja viņi darbojas, ad tev ir tikai jāgaida. Vēl viena iespēja ir kompilēt ar batch compiler, viņš izmanto citus datora resursus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Tur tā lieta, ka manam PC ir diezgan pamazs RAM (0,5GB).. Ja es atvērtu TaskManager, tad man komplitēšana apstātos(Not Respounding).. Man arī ir bijušas mapes, kuras komplitējās ilgāk par 40 minūtēm, bet parasti visilgāk komplitējās tieši RAD, jo pirmie trīs nokomplitējās +/- Maksimums 3-5minūtēs.. Bet šoreiz man šie trīs pakārās, un netiku tālāk par RAD... P.S. Problēma atrisinājās mēginot nokomplitēt 3 stundas vēlāk.. Gan jau ka vaina bija vājajā PC.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 man ram ir 224 un es pat de_dust varu normāli uzkompīlēt, tev kautkas ir ar kompi :/ vaj vhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Maybe tas bija no tā ka man Free Places uz HD ir 3GB.. Tagad itkā nedaudz patīriju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 3GB tas ir maz? man uz C diska ir 2% free :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Nu tad lkm vainīgs ir tas ka ir ieslēgts Serveris+CS lejā + Uzturu konforences sarunu Skype.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now