Jump to content
GIGN Forum

Check


Triplex
 Share

Recommended Posts

Tev tika piespriests naudas sods $1000 par lamashanos vai tizlu komandu lietoshanu (/rank /top15 ...)

*DEAD* [XBPW] Triplex : ******s

[bFK]Chester`s killed game with ak47

*** c0piLu killed ahmadsaa with a headshot from m4a1 ***

Creativs^M (RADIO): Fire in the hole!

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 51323

| ADMINS: ngEAr

| NOBANOTAIS NIKS: [XBPW] Triplex

| NOBANOTAA IP: 87.110.63.136

| IEMESLS: izmazga muti

| UZLIKTS: 07.05.2010 13:10

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Terminsh peec 17 stundam 20 minutem

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/51323

+-------------------------------------------------------------------

Kicked by Console: "izmazga muti, termins: 17 stundam 20 minutem. Vairak informacijas lasi konsolee!"

Kicked :"izmazga muti, termins: 17 stundam 20 minutem. Vairak informaci

Interesanti kam ir domats naudas sods? Butu cita lieta ja es lamatos lietojot atstarpes,un ne jau uz tik ilgu laiku... Reali visu dienu nav ko darit...plz unban....

Link to comment
Share on other sites

Vajadzeetu mazliet vairaak situaaciju saprast. No informaacijas, kas te iedota, daudz neko nevar pateikt. Nu bans jau ir izteceejis, bet principa peec gribeetu dzirdeet vai pirms bana ir bijis gag's? Ja nee un ngEAr ir nobanojis vienkaarshi par kaut kaadu rupjiibu, kas nemaz vinjam nebija teemeeta tad... Baigais fuij!

Link to comment
Share on other sites

Ne, vot fuij tev. Taadaas reizees ir jalieto gag's un ja peec tam chibriks nesaprot tad var vinju atbriivot uz kaadu laicinju. Bet taa kaa tu izdariiji, par vienu vaardu uzliec 17h banu. Taa nav forshi.

Link to comment
Share on other sites

A tu nezinaji ? Vnk man gag flags ir kadu menesi ( ieprieksh par muti banoju ) , izmantoju to tiri prieksh auto binderiem jeb chaliem kuri spamo kaut kadu sudu. Ja chalis kursh jau kadu laiku spele serveri vnk nosauc man pa p1daru vai ko vinsh tur uzrakstija , nah man vinju jagago ? Vinsh taksh apzinati to rakstija , kads man sakars vel kaut ko tur gagot vinju.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Ko Tu vari pļūtit. Tu esi lielākais daunis serveri, tikai žēl ka neviens to nav pamanījis, vai vienkārši nepieverš tam uzmanību. Iesaku pastaigāt caur pedejam pāris sūdzibu lapam, katra vismaz 5as sūdzibas par neaizskaramo nGear (jā bļe, speciāli rakstu ar lielo G!) Un no tām 5am varbūt viena ir pamatota. WH Tu atšķirt nejēdz, ja nu vienīgi čalis vnature gāze ar visādam huiņam, cik krušītajus neesi izbanojis bezsakara.

Viss ir okej līdz mirklim kad iegūsti tas smirdīgas tiesības, atveras pavisam citam pasaule, ne?

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu ngEAr, jo tiešām ir dažreiz tādi gudrie, kas paši pat uzprasas. Man ir bijis gadījums, ka pirmais ko dzirdu no spēlētāja ,ka ienāku serverī ir "eu dauni , sveiks", cik atceros toreiz uzmetu 999 min banu.

Sūdzība nebija!! Es saprastu ,ja es to džeku pazītu un būtu kādu laiku kopā spēlējis,tad OK,nekādu problēmu uzdirstu to pašu pretī,bet pilnīgi nepazīstamiem nickiem šādi neatļaušu izturēties ne pret vienu.

Link to comment
Share on other sites

Par brutālu uzbraucienu uz manu pusi seko tas pats, tikai 120 min !

Ok, šoreiz 1000min bik pa daudz, bet tā kā vajadzētu saprast !

Pēdējajās dienās vienu čelu 2x uz 120 min nobanoju... vnk pa krieviski seko uzbrauciens uz manu pusi, tad nafigam man likt viņam gag, ja pēc pirmās reizes nav bijusi mācība ?

daļēji + ngEar

daļēji + jonathan

Link to comment
Share on other sites

Nu tad laikam vajadzeetu padomaat vai tik nervozam cilveekam vajadzeetu uzticeet xb komandu! Ja tev jau jaakjeras pie heavy artillery, peec shaadas situaacijas... Kaa tu zini, ka vinja komandaa kaads pa mikrafonu kaut ko nedirsa, vinju noshaava, jo nevareeja neko dzirdeet un vinjsh nolamaajaas. Tu "UUBERKRUTS" buudams, uzmet vinjam banu gadriiz uz sutku, tev tas liekas normaali? Naakamreiz saac ar gag'u, ja tad chalis nesaprot tad izkiko un ja tad veel nesaprot tad vari banot uz savaam 17h! Bet nav jaakjeras pie atomierochiem deelj taa, ka viens mezhaa nopirdaas!

Link to comment
Share on other sites

Situacija bija loti vienkarsha... Iegaju serveri, sakuma score normali gaja... un tad vairakus roundus pec kartas mani sava nGear nost...Gaju caura A tur vins, caur B atkal vins... Center atkal vins...Noblavos skali blja- Censored, pec kaaa sekoja kroplis-Censored :) Un tad uzreiz tads bans!!! :thumbsdown::superlol: Starpcitu nebiju skaidra,un no manas puses vel ne reizi tadi vardi nav izskanejusi...Un ne jau velti es 1000$ zaudeju.... :sparta:

Edited by Triplex
Link to comment
Share on other sites

Nee nu tas jau paliek smiekligi :) Es ieieshu zem fake nicka un pateikshu kaut ko neforshu piem.: Tu resnaa desa... Dabushu nevis gagu bet banu uz sutku? Parlasiet varbut noteikumus velreiz? Vispirms seko gags,tad ja nesaprot kicks un tikai tad ja turpinas bans... Okej ja aizskar gjimenes locekljus vai rasisms tad iesmeret banu ar ilgaku terminju kaa par 5 min! Nu jaaaa!

Link to comment
Share on other sites

:) Es ieieshu zem fake nicka un pateikshu kaut ko neforshu piem.: Tu resnaa desa... Dabushu nevis gagu bet banu uz sutku? Parlasiet varbut noteikumus velreiz? Vispirms seko gags,tad ja nesaprot kicks un tikai tad ja turpinas bans... Okej ja aizskar gjimenes locekljus vai rasisms tad iesmeret banu ar ilgaku terminju kaa par 5 min! Nu jaaaa!

Ieieshu zem fake un palamashu tevi 3stavigos vardos ! GAGS ? ADMIN ABUSE !!! sekojosi profilaktisks bans !

C`mon... mums ir pienakumi, bet mees neesam apsmiekla aka lamashanas objekti !

Link to comment
Share on other sites

Kвds vзl fakin' admin abuse? Tev 12 gadi? Kвpзc spзlзtвji savв starpв ikdienв mierоgi viens otru noliek tвdiem vвrdiem, kвdus es рad tad pat pirmo reizi dzirdu un neviens neko nedara, turpretо, ja kвdam MEGAadminam kвds atпaujas pateikt kвdu skarbвku vвrdu, seko bezsakarоgs bans? Kamфn, admini = parasti spзlзtвji. Nevar likt banu tikai tвpзc, ka tev tв sagribвs. Ja netur nervi, varbыt vajadzзtu apsvзrt domu par speciвlistu palоdzоbu.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Da mani vispār fascinē tie ngear'a bana. Kas vispār notiek šajā topikā - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=44931 . Ngears šeit pats lamājas un tikko kāds uz viņu kaut ko pasaka, kas, turpretī, tiek cenzēts, tā uzreiz seko bans uz vairākām stundām? Kā ar galvu? Ka tikai kādam nedaudz nav sakāpis galviņā.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

Man bans ir pagajis...Pret Ngear vairs nekas nav preti,bet ar admina statusu sim keksam kautkas ir jadara...Kautkadu parbaudes laiku dot vinjam, paskatities vai labosies vai nea... Cik es paskatijos forumu, nGear neredz savas robezhas un jutas Dieva loma... :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Man patik ka tu doma un ipashi ko tu raksti , es jau neteikshu ka tu esi stulbs kas ir acimredzams.

SHARP , to 4elu nodirsu jo vinsh speleja ar WH un vinjam nonema banu + bonusa vinsh tur vel kaut kadu xyjnu rakstija. Nakamaja diena vinju piekeru un bans palika. THE END.

P.S. iespejams tur nevajadzeja neko rakstit , nu bet es nevareju izturet to kretinu ar kvadratiem kad vinsh visu dienu speleja.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...