Jump to content
GIGN Forum

Blood Taas Fukinaas Ip

Orc
 Share

Recommended Posts

Taaks man atkal ir forshaa fiicha vaardaa bans uz manu IP `

Tev tika pieskjirts slots, jo serverii speleja neregistreets speletajs, kursh tika diskonekteets

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: krish

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Mortal Kombat

BAN] Iemesls banam: izpis_slimu_govi

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 1 stundam 48 minutem 17 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------

Un atkal kautkaadam tur Mortal Kombat.

bljin taada dusma ka gribas iet izslaaniit visu maaju kas ir pie shitaa ruutera mad.gif

gribu zinaat kaa es varu apkarot to ka kaads izmanto manu ip.

un vai nevar uzztaisiit ka mans niks pat caur banu tiek iekshaa.

HEEEELP

laugh.gif kaartridzhus vajag? biggrin.gif

worm a nevar uzztaisiit taa kad nevar man ip izmantot (bez taa galvenaa admina manam netam jo deelj cs vinjsh nepuuleesies ) ?

ak tad var ja uztaisiit taa ka es tieku iekshaa caur banu un piemeeram ja man taads klaninjsh aggressive ar to ar ted varreeshu tikt iekshaa caur banu?

aa un ar kaartridzhiem ir kaa ir tad jau labaak noziedot vareetu gign serverim ( neesu lietas kursaa vai veel ir krediits jaamaksaa bet ja nav taad noziedod taapataas kautkam biggrin.gif ).

P.S. krish kaaadi ir iemesli shiem baniem?

blood vareetu noteikt no kurieneesvinjsh to dara maajaa vareetu aiziet ciemos.

worm ja tev ir laiks tad nonjem banu vai kaads cits.

taa taa taa biznesa cilveeki kaa mees vareetu sarunaat taas lietinjas ?

Man ir veca kaapostu eevele biggrin.gif nju zheel buus bet skjirties vareeshu

veel man ir debiils kakjis kursh naktiis kaajaas kozh + bonusaa vareetu iedot 2 debiilus kaamjus ( vienam bija daudz spalvu bet sakjeeraas visaadi fekaaliji nu dabuuju nogriest dry.gif )

taa man veel ir teejkana PSRS laika uz pliiti sildaama ( jaunajiem modeljiem kad vaaraas tad kautkas tur kauc, garanteeju manam nekas nekauc smile.gif )

Karoch shtelle taada ka gribaas speeleet uz servaku bet algas diena ap patsmitajiem oktobriem, un macho veel vareetu atnaakt ziedojumus savaaakt uz LU tad buut upavisam jauki. ko sakaat ( tikai nesakat ka man jaagaida liidz patsmitajiem datumiem 104.gif

dog.gif

ok paarskaitiishu bet tas buus kad man alga buus.

karoch taa gribaas sarunaat. man negribas gaidiit algu un taa buus veelaakais 17. oktobrii, taapeec macho tu vareetu uzlikt man ka varu tikt caur banu uz servaku un es pie algas paarskaitiitu naudinju.

Garantija ka paarskaitiishu vareetu buut taada ka tu zini kur mani atrast lu, lekciju saraksts pieejams fizmati.lv taakaa atrast ja kas vareesi mani . smile.gif

ko tu saki

a es piemeeram vareeshu ieiet ar aggressive `orc ja man taa fiicha buus uzlikta uz orc?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...