cash^ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Nepieciešams micro USB <-> USB kabelis, lai telefonam pāršūtu firmware. Vai nu es to izdaru pie tevis, vai arī tu man aizdod kabeli uz dienu vai divām. Pretī dabūsi vienu garšīgu vai divus negaršīgus aliņus. Vēlams Purciemā, Teikā, Pļavniekos. Deadalive, kad tu būsi mājās? P.S. Nejaukt ar mini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Tas ir tāds kā nokia 5310 telefonam? Ja jā, vari savākt pie Olimpiskā Sporta Centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) em, nebūtu es pa žižņi tehnikā debīls, varbūt varētu palīdzēt. Mājās ir viens mazais usb no ārējā cietā -> USB un nokia 5310 herņa -> USB. Vieta- Brīvības un Pērnavas krusts. EDIT: ārējā cietņa vads ir mini. Nokias herņa gan ir visai līdzīga. Edited May 5, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 bReeTz, 5310 herņa būs īstā. Tā kā Tu atrodies man ģeogrāfiski izdevīgākā vietā, tad gaidi ciemos. Un apskaties PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts